Kubakk Napisano 18 grudnia 2018 Napisano 18 grudnia 2018 Ja już widzę "plusowanie" by wesprzeć kogoś w wojence aniżeli by docenić kogoś za pomoc także cóż , przedszkole
Arturas Napisano 21 grudnia 2018 Napisano 21 grudnia 2018 A jak się w ogóle te plusy daje? Ktoś je daje, czy samo wskakuje po napisaniu iluś tam postów? Bo ja mam chyba trzy plusy i nie mam pojęcia skąd się wzięły ?
Kubakk Napisano 21 grudnia 2018 Napisano 21 grudnia 2018 2 godziny temu, Arturas napisał: A jak się w ogóle te plusy daje? Ktoś je daje, czy samo wskakuje po napisaniu iluś tam postów? Bo ja mam chyba trzy plusy i nie mam pojęcia skąd się wzięły ? jak naciśniesz na nie to pokaże za co masz po prawej przy każdym poście serce i tam wybierasz co i jak
Arturas Napisano 21 grudnia 2018 Napisano 21 grudnia 2018 Serce powiadasz? Ostatnio mnie kąsałeś jak Komar krew wypijałeś, albo jak nietoperz czyli Batman ? minusa chce Ci dać, jak to zrobić? ?
S4Home Napisano 7 stycznia 2019 Napisano 7 stycznia 2019 Trochę OT ale widzę że Audiostereo zastosowało ten sam silnik co jest na tym forum i pluski także się pojawiły. Przestrzegam jednak! Jest tam moderator który ma 2000 postów a 5000 plusików!! Z czego przy żadnym jego poście nie widziałem realnego plusa. Yyyyyyy chciało by się rzec czy niektóry dostają pewną grupę plusików na start. Pomysł dobry, ale przepraszam wykonanie znowu typowo Polskie - Januszowanie Piotr
audiowit Napisano 7 stycznia 2019 Napisano 7 stycznia 2019 Wlasnie dlatego jestem przeciwnikiem plusikow. Za chwile będą wasnie dlaczego on dostal, a nie ja. Jak ktos ma plusik to jest lepszy? Nieprzespana noc bo nie ma plusika? Dzien bez plusika dniem straconym... Przypomina mi to trochę rozmowę jaka slyszałem w szkole jak byłem na wywiadowce u corki. Dzieciaki już nie akceptują samych siebie bez lajkow...
Kubakk Napisano 7 stycznia 2019 Napisano 7 stycznia 2019 Co gorsza , zauważyłem "plusikowanie" postów gdzie ktoś kogoś , czy czyjeś poglądy wyśmiewał takie wiecie "plna podporu" by kogoś zgnoić
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 Bo wyśmiewasz tym serduszkiem a po prostu plus się wtedy sam pojawia A tu o czym mówiłem: No i ufaj tu człowieku moderacji Przykre. Dobrze że u nas na Audio to jakoś działa. Mówię o moderacji. RoRo i Ola trzymają poziom
Redakcja AUDIO Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 Rozumiem, że jesteście za usunięciem możliwości nadawania reputacji?
Fafniak Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 boszsz a jakie to ma znaczenie kto ile ma plusików ? Ale faktem jest że dla niektórych widać ma znaczenie Skasować
Bogusław 66 Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 Zróbmy tak.... zobaczymy czy bardzo będziemy tęsknic, czy nie będziemy? 4 godziny temu, S4Home napisał: Bo wyśmiewasz tym serduszkiem a po prostu plus się wtedy sam pojawia A tu o czym mówiłem: No i ufaj tu człowieku moderacji Przykre. Dobrze że u nas na Audio to jakoś działa. Mówię o moderacji. RoRo i Ola trzymają poziom Eee! podam lepszy przykład
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 Hahaha hahaha! Też moderator? No mnie trochę cieszy że mam więcej niż q21 i to zasłużonych hahahahahah. Więc mówię nie usuwać. Mimo że to nie poważne Piotr
Kubakk Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 Tak wygląda plusikowanie w kółku wzajemnej adoracji , Kraft , Fafniak itd. wzajemnie , często z dupy byle tylko np. wyśmiać coś w dziale audiofilskim ... także ten eh żenua 1
Fafniak Napisano 9 stycznia 2019 Napisano 9 stycznia 2019 6 minut temu, Kubakk napisał: często z dupy A widzisz a ja z przyjemnością dam ci za to plusika - poczujesz się lepiej i może wreszcie sprawdzisz jakie poziomy masz na wyjściach zamiast głosić dziwne teorie
RoRo Napisano 10 stycznia 2019 Napisano 10 stycznia 2019 Dnia 9.01.2019 o 19:07, S4Home napisał: No mnie trochę cieszy że mam więcej niż q21 i to zasłużonych hahahahahah. S4Home W odniesieniu do Q21 masz również ... zaliczonego "bana" ? Oraz sporo upomnień. Więc się tak nie ciesz. ? Bo wprowadzimy "minusy za ortografię" i będziesz pewnie szedł na rekord ? Zaś wg mnie "reputację" można sobie darować. Poza tym jak widzę posty niektórych (głównie nowych, ale nie tylko ...) użytkowników, to już totalna porażka: albo OT, albo krótkie i nic nie wnoszące (cudem 2 zdania sklecone w jakąś całość ). Jest taki wątek na naszym Forum "Jak ilość zastępuje jakość" i można go sobie poczytać. Utworzył go Bert ponad 11 lat temu i niestety nadal jest aktualny - a właściwie to jest coraz bardziej aktualny i na czasie. Po półtora roku od ostatniego wpisu warto ten wątek ożywić... Pozdrawiam
S4Home Napisano 11 stycznia 2019 Napisano 11 stycznia 2019 A oni nie mieli jeszcze? To tak prowizorycznie im a co ! Piotr
MariuszZ Napisano 11 stycznia 2019 Napisano 11 stycznia 2019 10 godzin temu, RoRo napisał: Poza tym jak widzę posty niektórych (głównie nowych, ale nie tylko ...) użytkowników, to już totalna porażka: albo OT, albo krótkie i nic nie wnoszące (cudem 2 zdania sklecone w jakąś całość ) Czuję się zawstydzony ... jakby to o mnie było ale pewnie i wielu tak się poczuło. Wychodzi na to, że każdemu można łatkę przypiąć. Z drugiej strony forum żyje, bo gdyby liczyć tylko na porady super doświadczonych audiofilów lub speców od techniki audio (pomijając branżę bo to ich chleb, a czasami tylko hobby) to byłoby nudnawo, a tak są emocje, jest fun i czasami nawet "gwnbrz" wnosi ciekawe spostrzeżenia do danego zagadnienia. Pozdrawiam
S4Home Napisano 14 stycznia 2019 Napisano 14 stycznia 2019 Dnia 11.01.2019 o 08:05, Fafniak napisał: ? chyba prewencyjnie? ? Si, słuszna uwaga!
Redakcja AUDIO Napisano 21 stycznia 2019 Napisano 21 stycznia 2019 No to wyłączyłam reputacje Wszyscy zgodni czy mam zrobić ankietę jak kiedyś? PS. A tak przy okazji - może dałoby radę pomóc jakoś koledze? ?
Bogusław 66 Napisano 21 stycznia 2019 Napisano 21 stycznia 2019 To może poczekajmy z ankietą, Tydzień czy dwa i zobaczymy czy teraz bardzo będziemy tęsknić, za brakiem reputacji?
Kubakk Napisano 21 stycznia 2019 Napisano 21 stycznia 2019 Ja tęskniłem parę sekund jak zauważyłem iż już nie ma , teraz już się przyzwyczaiłem
S4Home Napisano 21 stycznia 2019 Napisano 21 stycznia 2019 Też od razu zauważyłem. Jestem za ankietą namiastka demokracji. Piotr
Recommended Posts