Redakcja AUDIO Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 A ja i tak dam Ci plusika ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Ja już widzę "plusowanie" by wesprzeć kogoś w wojence aniżeli by docenić kogoś za pomoc także cóż , przedszkole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 21 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2018 A jak się w ogóle te plusy daje? Ktoś je daje, czy samo wskakuje po napisaniu iluś tam postów? Bo ja mam chyba trzy plusy i nie mam pojęcia skąd się wzięły ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2018 2 godziny temu, Arturas napisał: A jak się w ogóle te plusy daje? Ktoś je daje, czy samo wskakuje po napisaniu iluś tam postów? Bo ja mam chyba trzy plusy i nie mam pojęcia skąd się wzięły ? jak naciśniesz na nie to pokaże za co masz po prawej przy każdym poście serce i tam wybierasz co i jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 21 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2018 Serce powiadasz? Ostatnio mnie kąsałeś jak Komar krew wypijałeś, albo jak nietoperz czyli Batman ? minusa chce Ci dać, jak to zrobić? ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Trochę OT ale widzę że Audiostereo zastosowało ten sam silnik co jest na tym forum i pluski także się pojawiły. Przestrzegam jednak! Jest tam moderator który ma 2000 postów a 5000 plusików!! Z czego przy żadnym jego poście nie widziałem realnego plusa. Yyyyyyy chciało by się rzec czy niektóry dostają pewną grupę plusików na start. Pomysł dobry, ale przepraszam wykonanie znowu typowo Polskie - Januszowanie Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Wlasnie dlatego jestem przeciwnikiem plusikow. Za chwile będą wasnie dlaczego on dostal, a nie ja. Jak ktos ma plusik to jest lepszy? Nieprzespana noc bo nie ma plusika? Dzien bez plusika dniem straconym... Przypomina mi to trochę rozmowę jaka slyszałem w szkole jak byłem na wywiadowce u corki. Dzieciaki już nie akceptują samych siebie bez lajkow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Co gorsza , zauważyłem "plusikowanie" postów gdzie ktoś kogoś , czy czyjeś poglądy wyśmiewał takie wiecie "plna podporu" by kogoś zgnoić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Bo wyśmiewasz tym serduszkiem a po prostu plus się wtedy sam pojawia A tu o czym mówiłem: No i ufaj tu człowieku moderacji Przykre. Dobrze że u nas na Audio to jakoś działa. Mówię o moderacji. RoRo i Ola trzymają poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Rozumiem, że jesteście za usunięciem możliwości nadawania reputacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 boszsz a jakie to ma znaczenie kto ile ma plusików ? Ale faktem jest że dla niektórych widać ma znaczenie Skasować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Zróbmy tak.... zobaczymy czy bardzo będziemy tęsknic, czy nie będziemy? 4 godziny temu, S4Home napisał: Bo wyśmiewasz tym serduszkiem a po prostu plus się wtedy sam pojawia A tu o czym mówiłem: No i ufaj tu człowieku moderacji Przykre. Dobrze że u nas na Audio to jakoś działa. Mówię o moderacji. RoRo i Ola trzymają poziom Eee! podam lepszy przykład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Hahaha hahaha! Też moderator? No mnie trochę cieszy że mam więcej niż q21 i to zasłużonych hahahahahah. Więc mówię nie usuwać. Mimo że to nie poważne Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Tak wygląda plusikowanie w kółku wzajemnej adoracji , Kraft , Fafniak itd. wzajemnie , często z dupy byle tylko np. wyśmiać coś w dziale audiofilskim ... także ten eh żenua 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 6 minut temu, Kubakk napisał: często z dupy A widzisz a ja z przyjemnością dam ci za to plusika - poczujesz się lepiej i może wreszcie sprawdzisz jakie poziomy masz na wyjściach zamiast głosić dziwne teorie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Dnia 9.01.2019 o 19:07, S4Home napisał: No mnie trochę cieszy że mam więcej niż q21 i to zasłużonych hahahahahah. S4Home W odniesieniu do Q21 masz również ... zaliczonego "bana" ? Oraz sporo upomnień. Więc się tak nie ciesz. ? Bo wprowadzimy "minusy za ortografię" i będziesz pewnie szedł na rekord ? Zaś wg mnie "reputację" można sobie darować. Poza tym jak widzę posty niektórych (głównie nowych, ale nie tylko ...) użytkowników, to już totalna porażka: albo OT, albo krótkie i nic nie wnoszące (cudem 2 zdania sklecone w jakąś całość ). Jest taki wątek na naszym Forum "Jak ilość zastępuje jakość" i można go sobie poczytać. Utworzył go Bert ponad 11 lat temu i niestety nadal jest aktualny - a właściwie to jest coraz bardziej aktualny i na czasie. Po półtora roku od ostatniego wpisu warto ten wątek ożywić... Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2019 A oni nie mieli jeszcze? To tak prowizorycznie im a co ! Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2019 ? chyba prewencyjnie? ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 11 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2019 10 godzin temu, RoRo napisał: Poza tym jak widzę posty niektórych (głównie nowych, ale nie tylko ...) użytkowników, to już totalna porażka: albo OT, albo krótkie i nic nie wnoszące (cudem 2 zdania sklecone w jakąś całość ) Czuję się zawstydzony ... jakby to o mnie było ale pewnie i wielu tak się poczuło. Wychodzi na to, że każdemu można łatkę przypiąć. Z drugiej strony forum żyje, bo gdyby liczyć tylko na porady super doświadczonych audiofilów lub speców od techniki audio (pomijając branżę bo to ich chleb, a czasami tylko hobby) to byłoby nudnawo, a tak są emocje, jest fun i czasami nawet "gwnbrz" wnosi ciekawe spostrzeżenia do danego zagadnienia. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Dnia 11.01.2019 o 08:05, Fafniak napisał: ? chyba prewencyjnie? ? Si, słuszna uwaga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 No to wyłączyłam reputacje Wszyscy zgodni czy mam zrobić ankietę jak kiedyś? PS. A tak przy okazji - może dałoby radę pomóc jakoś koledze? ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 To może poczekajmy z ankietą, Tydzień czy dwa i zobaczymy czy teraz bardzo będziemy tęsknić, za brakiem reputacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 Dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 Ja tęskniłem parę sekund jak zauważyłem iż już nie ma , teraz już się przyzwyczaiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 Też od razu zauważyłem. Jestem za ankietą namiastka demokracji. Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts