tchocky Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 (edytowany) 2 godziny temu, Kubakk napisał: Batman Też dziś obejrzałem a raczej przemęczyłem, do trylogii Nolana to nie ma podejścia. Pattinson dobrze wyglądał w kostiumie ale film jakieś 6/10. Duże rozczarowanie. Edytowano 18 kwietnia 2022 przez tchocky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 "Republika dzieci" Kolskiego - utrzymany w jego wizji świata. Oglądnąłem, bo filmy Kolskiego bardzo lubię, niemiej czegoś w tym filmie już brakło lub "poprawność" zjadła to "coś" z "Grającego z talerza". Okazuje się że kręcony w ( prawie ) moich okolicach zapora Pilchowice Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 łomatkobosko jakie piękne starocie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 (edytowany) Jak leci oglądam 😉 zawsze ( a leciał przedwczoraj) , tak jak Ostatni Samuraj i Bez Litości 😊 Edytowano 18 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 Ktoś rusza 27 na Top Gun 2 😉 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 4 godziny temu, J4Z napisał: Ja w domu obejrzę jak będzie 😛 Też. Bo kiedy mam słuchać przed filmem ponad pół godziny reklam... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 (edytowany) To poczekaj jak na Polsacie będzie , widziałeś w którym momencie dali reklamę w 300 😳 i reklam tyle co film 😉 Edytowano 18 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 Byłem w niedzielę na Sonic-u ,30 min Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 23 godziny temu, misiek x napisał: Wykidajło lepszy ....jak juz miałbym wybierać 😉 Jak byłem nastolatkiem, to podobał mi się cały film. Teraz, głównie sceny z Jeffem Healeyem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 7 godzin temu, Rafał S napisał: Jak byłem nastolatkiem, to podobał mi się cały film. Teraz, głównie sceny z Jeffem Healeyem. Ja do dzis uwielbiam caly film. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 maja 2022 Udostępnij Napisano 22 maja 2022 Czasem wracam ,jedna z moich żelaznych pozycji 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 maja 2022 Udostępnij Napisano 22 maja 2022 4 minuty temu, J4Z napisał: Chyba się nie podpalę podczas seansu. 🤔🤟 Dlaczego miałbyś się podpalić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 maja 2022 Udostępnij Napisano 22 maja 2022 2 minuty temu, J4Z napisał: Ostatni raz jak byłem w kościele to już dymek uchodził. 🤔 Dymek? Sorry, ale coś ciężko myślę dzisiejszego wieczora, możesz jaśniej? 🙄 Wiem, że dymek był przy Ostatnim kuszeniu Chrystusa. Ale polecam ten film, jak jeszcze nie widziałeś. Soundtrack też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 maja 2022 Udostępnij Napisano 22 maja 2022 13 minut temu, J4Z napisał: Ostatni raz jak byłem w kościele to już dymek uchodził. 🤔 Polali Cie tą wodą? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 maja 2022 Udostępnij Napisano 22 maja 2022 Przed chwilą, marcinmarcin napisał: Polali Cie tą wodą? 😁 Święconą? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 maja 2022 Udostępnij Napisano 22 maja 2022 (edytowany) Myślę że jeden z jego najlepszych Godzina Zemsty . Ale ten jest też fajny. Edytowano 22 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 Wczoraj leciał na TVN po 22 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 Plan 9 z kosmosu - Ed Wood reżyserem czyli najgorszy reżyser w historii kina , w każdym razie tak o nim piszą. Własnie na "Filmbox arthouse" leci... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 Kosmos nieprawdaż ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 22 godziny temu, J4Z napisał: Payback natomiast chyba nie widziałem. Daję na listę. 👍 "Payback" bardzo dobry. Podobnie "Ransom" ("Okup"), świetnie obsadzony jest tam Gary Sinise. "Gringo" niezły, ale z tych późnych bardziej podobał mi się "Blood Father" ("Dziedzictwo krwi"). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 (edytowany) Ray Liotta RIP A więc warto przypomnieć Chłopców z Ferajny oraz , Świadomość i choć dużo nie zagrał w nim Ray , ale mój jeden z ulubionych ogólnie filmów który widziałem ok 20 razy. Blow Edytowano 26 maja 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 A nie czasem Rybki z Ferajny 😂 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makaveliking Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 (edytowany) Dnia 26.05.2022 o 21:09, Dedal75 napisał: Ray Liotta RIP A więc warto przypomnieć Chłopców z Ferajny oraz , Świadomość i choć dużo nie zagrał w nim Ray , ale mój jeden z ulubionych ogólnie filmów który widziałem ok 20 razy. Blow jurassic world dominion cda Jedne z moich ulubionych filmów. Od siebie polecam Rekiny wojny, ostatnio się natknałem i mega spoko https://www.filmweb.pl/film/Rekiny+wojny-2016-731322/vod Edytowano 31 maja 2022 przez makaveliking 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a (hbo max 4k dolby vision / dolby atmos) - nie dziwie się ,że oceny zbliżają do 6/10 Poza efektami specjalnymi które mocno widać (greenscreen) to w tym filmie nie ma niczego ciekawego , a co zaskakujące to zmiana aktora grającego Grindelwalda to jedyna zaleta Moja ocena to 4/10 - jak ktoś chce stracić ~2h to można , ale bez fajerwerków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2022 Rzut Życia (netflix) - dobre kino dla fanów koszykówki / nba - wystąpiło wielu znanych ludzi z nba - historia typowa bajka od pucybuta... Jak dla mnie 8/10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts