Amarok Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Andor, wczoraj obejrzałem trzy odcinki i pozytywnie mnie zaskoczył, oby tak dalej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 25 września 2022 Udostępnij Napisano 25 września 2022 Na poprzedniej stronie tematu broniłem startu Pierścieni władzy, jednak z każdym kolejnym odcinkiem moja opinia zmienia się na gorszą. Za to Andor jest super. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 26 września 2022 Udostępnij Napisano 26 września 2022 Wygląda to naprawdę nieźle, szkoda tylko że aktorka grająca Ellie bardziej nie przypomina tej z gry... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 października 2022 Udostępnij Napisano 10 października 2022 Ród Smoka (hbo) vs Pierścienie Władzy (amazon) Ród zrobiono na fali sukcesu Gry o Tron , niestety jak porównamy chociażby ilość wątków , rodzin , spisków , lokacji , jakość aktorów to mamy tutaj bardziej jakąś Modę na Sukces , 2 albo 3 skoki czasowe , o ile do 5odc było widać jakąś chemię i dobry dobór młodszego pokolenia , to później totalna porażka. Oczywiście musieli być afro z jasnymi włosami + motyw homo kompletnie zbędny i odwracający uwagę ... no właśnie od czego ? Matt Smith + 2/3 pozostałych aktorów trochę ratują ,ale jednak nic się nie dzieje. To co w GoT trwało przez cały sezon : jakiś spisek , czy tajemnica to tutaj mamy rozwiązane w przeciągu połowy odcinka Nie wiem jak ten serial ma na imdb 8.6/10 , dla mnie naciągane 5/10 Pierścienie Władzy tutaj czuć pieniądz w realizacji , oczywiście są Afro i poza bossem Hobbitów , krasnoludzica czy elf dają radę. Zapewne znawcy Tolkiena mogą narzekać , jednakowoż seriale powinny być luźniejszą adaptacją i tak też tu jest. Odwzorowanie różnych lokacji , wielu statystów pośród każdej z ras daje wrażenie ogromu. Mamy parę wątków : elfy , krasnale , hobbity , ludzie , + mieszanki typu Gandalf który staje się czarodziejem , powstanie Mordoru , historia orków (bojących się światła) itd. Oczywiście mogłoby być lepiej , ale spokojnie daje 7/10 Teraz czekać na prequel Wiedźmina czy też zawiedzie czy jednak netflix przebije 2 konkurentów 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 Kto pamięta? 😃 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 października 2022 Udostępnij Napisano 14 października 2022 (edytowany) Arabella 😋 wakacyjny hit. Edytowano 14 października 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 (edytowany) 12 godzin temu, Amarok napisał: Kto pamięta? 😃 Jest gdzieś dostępna "Arabela"? Chciałbym córkom pokazać. W swoim czasie byłem wielkim fanem Rumburaka. Edytowano 15 października 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 I Blekoty 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 października 2022 Udostępnij Napisano 15 października 2022 I zła Ksenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 Dnia 26.09.2022 o 19:53, J4Z napisał: To samo pomyślałem. Mam nadzieję że zagra dobrze bo mała Ellie jest chyba moją ulubioną grową postacią, a fabuła jedynki była wyśmienita. Dobre to to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 Wielka Woda (netflixa) bardzo fajnie zrealizowane , piosenka na finale TOP - PL potrafią , czekam teraz na sezon 2 z następną powodzią z bodajże 2001 PS: finał Pierścieni Władzy przynosi parę rozwiązań Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Ale kto to widział żeby Wrocek do każdego odcinka zalewać... Zrobiliby jeden film i jedna powódź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 9 godzin temu, J4Z napisał: skąd wziąłeś tę informację? znikąd , czytaj zdanie ze zrozumieniem trybu życzeniowego. 9 odcinek Rodu Smoków - wreszcie zaczęła się akcja ,a finał odcinka miażdży system Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 18 października 2022 Udostępnij Napisano 18 października 2022 Nie mam czasu na seriale ale ostatnio zacząłem jeden na Disney Mozolnie to idzie ale.... 🤷 Wu-Tang Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 A od 13 listopada Yellowstone s5 . Czekam już Z tej serii polecam też Y:1883 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 Yellowstone i 1883 (prequel) obejrzane dawno temu , pierwszy lepszy wiadomo Costner , klimat i w ogóle , a przy drugim dziki zachód Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 października 2022 Udostępnij Napisano 23 października 2022 The Peripheral (serial Amazona) - cyberpunk + avatar , bardzo dobrze zrealizowane , obraz/dźwięk , póki co 2odc. Oby Amazon na stałe w każdy piątek miał jakiś taki serial (poprzednio Pierścienie Władzy) , lepiej mniej ale na wyższym poziomie niż masówka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 października 2022 Udostępnij Napisano 26 października 2022 Wu-Tang-Clan saga skończony , nie stronie o rapu więc klimat mi pasuje a serial warty obejrzenia szkoda że tylko 2 sezony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 października 2022 Udostępnij Napisano 30 października 2022 Cavill to był jedyny który dawał jakość w tym serialu Chociaż mogli by Polaka zatrudnić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 listopada 2022 11 minut temu, J4Z napisał: WestWorld oficjalnie anulowany, piątego sezonu nie będzie. przecież mówiono przed 4 ,że to ostatni , zapisz się do tajemnej grupy hbo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 listopada 2022 https://swiatseriali.interia.pl/news-1923-paramount-zmienia-tytul-serialu-z-helen-mirren-i-harris,nId,6107302 Po 1883 , kolejny prequel Yellowstone z ciekawą obsadą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 Nie wiem, czy ktoś już pisał o szwedzkim "The Playlist" na Netfliksie, czyli 6-odcinkowej fabularnej historii powstania Spotify'a. Bardzo wartko opowiedziane. Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 Taki oftop , nie macie przypadkiem linków do Yellowstone s5 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 1 godzinę temu, mkk napisał: Taki oftop , nie macie przypadkiem linków do Yellowstone s5 ? na rarbg torrents masz parę wersji , szkoda ,że europejski Amazon nie ma tego serialu u siebie - poczekam chyba aż będą wszystkie wyemitowane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 @Kubakk , dzięki , ale torrentami się nie bawię . @J4Z , jakbyś mogł podesłać wygenerowane na pw byłbym wdzięczny Niech w końcu odpalą to Skyshowtime Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts