Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Wiedźmin obejrzany , potworów i akcji więcej niż w poprzednich 3 sezonach , Murdock z Drużyny A (2010) robi robotę - nie poznałem go. Polskie folkowe piosenki , oraz przejście do filmu o szczurach który ukazuje jak się ta ekipa zebrała ,a zaczyna się tam gdzie skończył się 4 sezon spoko , choć dla mnie film dosyć nudny mimo Dolpha Lundgrena w roli Wieśka ;) 

Oczywiście czytacze książek płaczą , ja się dobrze bawiłem oglądając. 

Napisano
12 godzin temu, Kubakk napisał:

Wiedźmin obejrzany , potworów i akcji więcej niż w poprzednich 3 sezonach , Murdock z Drużyny A (2010) robi robotę - nie poznałem go. Polskie folkowe piosenki , oraz przejście do filmu o szczurach który ukazuje jak się ta ekipa zebrała ,a zaczyna się tam gdzie skończył się 4 sezon spoko , choć dla mnie film dosyć nudny mimo Dolpha Lundgrena w roli Wieśka ;) 

Oczywiście czytacze książek płaczą , ja się dobrze bawiłem oglądając. 

Też uważam, że Netflixowy Wiedźmin (choć przygodę z nim zakończyłem na drugim sezonie) jest udany (żałuję tylko, że Cavill zrezygnował) i nie do końca rozumiem te oburzenia "czytaczy", ale cóż... taki klimat.  Teraz w ogóle środowiska pop-kulturowe robią się bardzo agresywne i zrzeszają narzekaczy :P