kaczadupa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Może już wystarczy bo nie zasnę. Jednak świat audio poszedł w złym kierunku. Edytowano 7 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Nie wiem, czy te drewniane boczne panele mialy konkretny cel (inny niz wyglad) ale wygladalo to baaardzo elegancko. Obecny sprzet, jest daleki od takiego wizualnego rozpasania, choc wciaz mozna cos bardzo ladnego spotkac. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Taką śliczną kiedyś miałem 😀 A teraz taka cieszy ucho ale i też oko, chociaż czarna DR ładniejsza. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 10.10.2025 o 22:49, Jacch napisał: Okropny kolor. Ja lubię pomarańczowy. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Sprawdziłem cenę. To już nie jest sheep shearing, tylko sheep shagging 😁 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: sheep shagging A co? Tam jakiś Arab jest właścicielem? 😄 Aaaaaaaaaaaa... właściciel jest z Kalifatu Frankistanu - zatem możliwe! W 1977 Farad Azima założył w UK firmę Mission, ale to stare dzieje i ceny zawsze były dla ludzi. Teraz Quad, Mission i Wafle są w chińskich rękach. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu Quad Platina Integrated i stream. Odpisz, cytując
Recommended Posts