DiBatonio Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) 17 minut temu, Butler napisał: Ciebie też już czytać się nie da 🤣 Poczytaj kolegę zatem o tym jak działają firmy produkcyjne i jak trzepią kasę. 😂 Trzeba mieć trochę pojęcia, jak to działa i skąd biorą sie koszty w zmianach projektów, nawet niewielkiich dupereli. Niestety każdy widzi tylko produkt końcowy, a nie widzi tego co jest po drodze. Tak jest w każdej większej branży, a w motoryzacji, która też tu jest przywolywana , czy im podobnych to już w ogóle. Edytowano 4 października 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując
Asia Napisano 4 października 2023 Autor Napisano 4 października 2023 56 minut temu, Dedal napisał: Ciekawe co @Asiana to całe burdello . Panowie dajcie spokój już 🤨 Można tu zacytować pewnego polityka , byłego szefa MSW... Pocieszam się jednak, że nie ma tu zbyt wielu osób o szerokich horyzontach. 1 Odpisz, cytując
Butler Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) 10 minut temu, DiBatonio napisał: Trzeba mieć trochę pojęcia, jak to działa i skąd biorą sie koszty w zmianach projektów, nawet niewielkiich dupereli. Niestety każdy widzi tylko produkt końcowy, a nie widzi tego co jest po drodze. Tak jest w każdej większej branży, a w motoryzacji, która też tu jest przywolywana , czy im podobnych to już w ogóle. Ale nikogo oprócz Ciebie i "Arturka" nie obchodzą Wasze wypociny w tym temacie. Sio stąd, temat mam w ulubionych by fajne focie na pulpit złapać a nie jakieś monologi byczków o dupie maryny czytać. Edytowano 4 października 2023 przez Butler styl, ort, i w ogóle jestem dys 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Przed chwilą, Butler napisał: Ale nikogo oprócz Ciebie i "Arturka" nie obchodzą te wypociny w tym temacie. Sio stąd, temat mam w ulubionych by fajne focie na pulpit złapać a nie jakieś monologi byczków czytać gdzie jeden drugiego w ogóle nie słucha. 😁 To prawda off top tu już dawno zawitał i nie tylko za naszą przyczyną. 😉 Można też założyć temat "Galeria najpiękniejszych dzieł audio" gwarancja tapet od groma ... 😛 1 Odpisz, cytując
Asia Napisano 4 października 2023 Autor Napisano 4 października 2023 Szczęśliwie nie wszyscy dyskutują do ostatniej kropli krwi. 2 Odpisz, cytując
Butler Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 1 minutę temu, Asia napisał: Szczęśliwie nie wszyscy dyskutują do ostatniej kropli krwi. 1 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 6 godzin temu, RLC2 napisał: myślę że jak by te kolumny położył to mogłyby spokojnie zastąpić belkę pod tv, wyglądają jak Soundbar 😉 Trochę duży ten soundbar 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 To co? To trochę zdjęć dla odmiany. Znane marki audio w ... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 A tu propozycja do słuchania z "powietrza"... https://www.stereolife.pl/archiwum/testy/kolumny-i-glosniki/5316-pylon-audio-jasper-23-active 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) Przepraszam za offtop, to ja go rozpocząłem. @Butler Ten temat też należy do moich ulubionych. Red Spade Audio. Dynamikks Ultima. Konstrukcje DIY. Rubanoide. Edytowano 4 października 2023 przez Adi777 5 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 6 godzin temu, Dedal napisał: To dla ludzi którzy chcą mieć większe niż sąsiad 🥳 Niekoniecznie. Niektórzy mają po prostu hopla na punkcie takich dużych kolumn. Odpisz, cytując
shureido Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) audio w samochodzie cz. II 🤗 BURMESTER w Mercedesie Edytowano 4 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Cadillac Chevrolet Jeep Land Rover Lincoln - Revel Volvo Coś nowego od Arcam 1 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) Lexus - Szach Mat Edytowano 4 października 2023 przez Chmarski Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Wow 🤣 - and the winner is. Odpisz, cytując
shureido Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 17 minut temu, Artur Brol napisał: Cadillac Chevrolet Jeep Land Rover Lincoln - Revel Volvo Coś nowego od Arcam Nowy Arcam, superb 🤗👍 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Bentley Nawet ladne te klocki Arcama sa. W kazdym razie wygrywja, jak dla mnie, konkurs pieknosci z Roksan Attessa. I w/g Arcama od pazdziernika dostepne, chyba ze ta krotki filmik, czegos innego dotyczy. Info dostepne juz tez. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) 31 minut temu, Artur Brol napisał: Bentley Szef ma Bentley'a. Ciekawe, czy jest system Naim'a czy w jakiejś innej wersji. Edytowano 4 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując
shureido Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) 34 minuty temu, Artur Brol napisał: Bentley Nawet ladne te klocki Arcama sa. W kazdym razie wygrywja, jak dla mnie, konkurs pieknosci z Roksan Attessa. I w/g Arcama od pazdziernika dostepne, chyba ze ta krotki filmik, czegos innego dotyczy. Info dostepne juz tez. https://www.audiovenue.uk/product/arcam-a15/ nowy Arcam chwycił mnie swoją nienarzucającą się subtelną elegancją A to przecież nowy entry level katalogu Arcam Wyżej będzie jeszcze bardziej interesująco ? 🤗 Edytowano 4 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Zobaczymy. A ma być coś z wyższej półki? 2 Odpisz, cytując
shureido Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 37 minut temu, shureido napisał: https://www.audiovenue.uk/product/arcam-a15/ nowy Arcam chwycił mnie swoją nienarzucającą się subtelną elegancją A to przecież nowy entry level katalogu Arcam Wyżej będzie jeszcze bardziej interesująco ? 🤗 Nie wiem, zaczeli wprowadzenie nowej linii wzorniczej od entry level, więc można zakładać, że będą kontynuować również w górę. Nie interesuję się Arcam, czas pokaże Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 To troche zapewne, przyjdzie poczekac. Odpisz, cytując
shureido Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 8 minut temu, Artur Brol napisał: To troche zapewne, przyjdzie poczekac. Czas pokaże. Istotne, że nowa linia jak dla mnie jest bardzo fajna. Natomiast irytujące jest to, że w drapaku za 9.000€ zamontowali siermiężne gniazdo xlr za 1.6€ https://www.amphenol-industrial.de/en/AC3MMDZ/Audio-AC-Series-Panel-Mount-Connector-3-Pole/p7252 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 (edytowany) Gramofon z Thuono Audio, ale co to za kolumny nie mam pojęcia… Edytowano 4 października 2023 przez MarcKrawczyk 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 4 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: co to za kolumny nie mam pojęcia Fajne! Niedługo uruchomię podobne😉. Tylko nie będą białe. 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts