Fafniak Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 marca 2022 Udostępnij Napisano 7 marca 2022 😂 Nikt nie jest tak mocno rozczarowany tym że jem sałatę na kolację, jak mój kot kiedy znajduje kawałek sałaty który mi upadł. 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 marca 2022 Udostępnij Napisano 8 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 marca 2022 Udostępnij Napisano 8 marca 2022 Wszystkiego naj... audiofilkom i nie tylko życzę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 Nieźle te ceny paliwa szaleją w Polsce. W Holandii też, prawie 2.50 za 95. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 marca 2022 Udostępnij Napisano 12 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 marca 2022 Udostępnij Napisano 12 marca 2022 Gońcie marzenia póki nie jest za późno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 marca 2022 Udostępnij Napisano 12 marca 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 marca 2022 Udostępnij Napisano 13 marca 2022 A? B? C? D? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 marca 2022 Udostępnij Napisano 15 marca 2022 No to se pojeździłem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 Wiosna idzie można ocieplenie z okien wyjąć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 marca 2022 Udostępnij Napisano 19 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 marca 2022 Udostępnij Napisano 20 marca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 sam już nie wiem, zgrywus, czy idiota? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 A ja myślę że to są totalnie wymyślone zdarzenia. Sądząc po masowo pojawiających na fejsie tego typu "zrzutach ekranu", ludzie mają niewątpliwą przyjemność z tworzenia ich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 3 godziny temu, Fafniak napisał: A ja myślę że to są totalnie wymyślone zdarzenia. Sądząc po masowo pojawiających na fejsie tego typu "zrzutach ekranu", ludzie mają niewątpliwą przyjemność z tworzenia ich A ja myślę, że duża część populacji to, mówiąc brzydko, po prostu debile. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 (edytowany) 4 godziny temu, seba3002 napisał: A ja myślę, że duża część populacji to, mówiąc brzydko, po prostu debile. Nooo Ale i debil się lubi pośmiać Edytowano 23 marca 2022 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 To dosyć ... odważne, że tak powiem, stwierdzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 7 godzin temu, Fafniak napisał: A ja myślę że to są totalnie wymyślone zdarzenia. Sądząc po masowo pojawiających na fejsie tego typu "zrzutach ekranu", ludzie mają niewątpliwą przyjemność z tworzenia ich nie wiem czy Cię zmartwię, czy wręcz przeciwnie , ale to zrzut z mojego fona i wczorajsza wymiana tekstów z potencjalnym kupcem... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 6 minut temu, Fafniak napisał: To dosyć ... odważne, że tak powiem, stwierdzenie. Dziury w całym nie szukaj to dział Humor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 marca 2022 Udostępnij Napisano 23 marca 2022 Spośród tysięcy filmików obejrzanych na youtube ten jakoś szczególnie utkwił mi w pamięci. Trochę długo się rozkręca, mimo to zachęcam do obejrzenia w całości. O sile muzyki 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Pani pyta dzieci w szkole kim chcą zostać. - Prawnikiem. - mówi Małgosia. - Lekarzem. - mówi Zbysio. - Harleyowcem. - wyrywa się z ostatniej ławki Jasio! - A co robi taki harleyowiec? - pyta Pani. - Jak to co? Jeździ na Harleyu, pije piwo i posuwa panienki ... - Jasiu, ale ty jesteś na to za młody! - Ale ja jestem młodym Harleyowcem. - odpowiada Jasio. - A co robi młody harleyowiec? - Młody harleyowiec jeździ na rowerze, pije oranżadę i wali konia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Ukradłem z fejsa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 (edytowany) Fajna puenta. Za to rozwala mnie konstrukcja zdania nt. BT ("Idąc na spacer był straszny mróz"). Coraz więcej tego ostatnio widzę na forum i to niekoniecznie w charakterze żartów... Edytowano 24 marca 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts