Skocz do zawartości

Humor

Gość

Recommended Posts

JAK DZIAŁA PROPAGANDA W POLSCE

Mleczarze: "Nie da się zrobić mleka, które by nie zawierało śladowych ilości bakterii kałowych. Fizjologia krowy jest taka, jaka jest".

Naukowcy: "Nie uda się zaprojektować takiego procesu technologicznego, który w nie-UHT-ym mleku zabiłby wszystkie bakterie. Niestety, dotyczy to również pałeczek okrężnicy".

Unia Europejska: "Określmy w takim takim razie, ile może być dopuszczalnie pałeczek okrężnicy w mleku".

Kreml: 

- Pasłuszajcie tawariszcze, nieskolka liet nazad Ewropejskij Sojuz wydumał skolko możjet byc fekalnych bakterij w karowym małakie.

- Kakaich bakterij?

- Nie kakaich, tolka dupnych.

Kremlowska propaganda: "Unia Europejska postanowiła właśnie po cichu wprowadzić prawo, zezwalające na dodawanie krowich odchodów do mleka".

Polski internet: "Przez nierobów z Brukseli będziemy teraz pić maślankę z odchodami i żreć gówno z twarogiem".

Polski prawicowy internet: "Tylko Polexit może zatrzymać próbę zatruwania nas i naszych dzieci kałem".

Polski ultraprawicowy internet: "Po robieniu mac z krwi katolickich niemowląt, przyszedł czas na karmienie naszych polskich krów chanukowymi odchodami, celem depopulacji naszego narodu. Śmierć wrogom ojczyzny".

Pani Irenka do pani Jadwigi: "Ja już tej całej polityki mam dość i na nikogo nie będę głosować. A już na pewno nie za tą Unią. Słyszała pani, że zmuszać nas będą do jedzenia krowich placków? Pani to sobie wyobraża?".

3 godziny temu, Artur Brol napisał:

Jak czasem słyszę wypowiedzi, czy widze zachowanie młodych ludzi, to mnie strach ogarnia. Myślę sobie, matko i oni mają ten świat dalej poprowadzić? 😁😱

Młodzi ludzie są ok. Nic nam z ich strony złego nie grozi. To raczej starzy zawodzą. 

4 minuty temu, Artur Brol napisał:

Czarno to widzę, jak mlody idzie do pracy i potem płacze ze musi 8 godzin pracować. 

Raczej być w firmie, bo efektywny czas pracy nie przekracza sześciu godzin.

14 minut temu, Kraft napisał:

Młodzi ludzie są ok. Nic nam z ich strony złego nie grozi. To raczej starzy zawodzą. 

Jest takie powiedzenie o czasach i ludziach, nadal aktualne.

Jak świat, światem to starzy narzekali na młodych. I jakoś istniejemy. I będziemy istnieć. No , chyba że ,,komet deszcz,,...- cytując Perfect.

W połowie XIX wieku wieszczono, że spadnie bardzo populacja NY z powodu..... braku miejsca na stajnie dla koni.