tomek4446 Napisano 21 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Dnia 20.08.2023 o 15:19, Asia napisał: Nietypowa sytuacja: mgła na plaży 3 godziny temu, gienas napisał: W Międzywodziu własnozdjęciorobnie Jak byście tyle nie chuchali ....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Nie wiem co oni robili, u mnie całkiem znośnie… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Drzwi szukałem bezprzylgniowych a kiedy w końcu je otworzyłem to się przeciąg zrobił Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 @Amarok to Piotrkowska - Uć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Moje pierwsze wejście 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Wieżyca 2023 jesienne wakacje. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter766 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 wybor miejsca na wakacje zalezy od tego, co lubisz. jesli kochasz slonce i plaze, Hiszpania lub Grecja to swietny wybor. 🏖️ w obu krajach znajdziesz piekne wybrzeza i pyszne jedzenie. dla fanow gor, polecam Zakopane lub Alpy. 🏔️ sa idealne do wedrowek i podziwiania natury. a jesli zwiedzanie, to moze Rzym albo Paryz? 🏛️ oba miasta sa pelne historii i kultury. dla tych, co szukaja czegos egzotycznego, Tajlandia lub Bali to strzal w dziesiatke. 🌴 tamtejsze plaze, kultura i jedzenie na pewno cie oczaruja. jesli masz ograniczony budzet, to Polska tez ma wiele do zaoferowania. od mazurskich jezior po trojmiejskie plaze - jest w czym wybierac! 💰🇵🇱 pamietaj, ze wazne jest tez bezpieczenstwo. sprawdzaj aktualne informacje o sytuacji w kraju, do ktorego sie wybierasz. milego planowania i udanych wakacji! ☀️✈️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Niepostrzeżenie już 2024. Zimowe wakacje nad Zatoką Gdańską. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego @Asia, a gdzie nad Zatoką Gdańską masz śnieg nad samym morzem? W Trójmieście dziś 8 stopni... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 8 minut temu, Rafał S napisał: gdzie nad Zatoką Gdańską W Jantarze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 15 minut temu, Asia napisał: W Jantarze Fajna nazwa dla knajpy . A po ile browar ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 44 minuty temu, tomek4446 napisał: A po ile browar ? Pomyslałby ktoś, ze faktycznie pijesz browar🤣. Trudno o wiekszego abnstynenta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Można powiedzieć piwosz - gawędziarz 😃. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: A po ile browar ? U mnie tak średnio 120… 1 godzinę temu, Rafał S napisał: gdzie nad Zatoką Gdańską masz śnieg nad samym morzem? W Trójmieście dziś 8 stopni... czepiasz się…, tu nie ma… A 6 km dalej… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 lutego Udostępnij Napisano 7 lutego 19 godzin temu, tomek4446 napisał: Fajna nazwa dla knajpy . A po ile browar ? Jest tam knajpeczka "Karmazyn" się nazywa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 24 lutego Udostępnij Napisano 24 lutego Wakacji 2024 czas zacząć. Mniej pracuję, mniej wydaję, częściej odpoczywam. Wszędzie mi dobrze, na Kaszubach czuję, że żyję. Luksusów tu nie znalazłem, spokój owszem. Jest zimna woda, śnieg, konie, błoto, golonka i schabowe. I ludzie, przede wszystkim. Polecam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Kaszuby 2024, okolice jeziora Ostrzyckiego. Kolano, Stare Czaple. Kolarstwo, supy, pyszne jedzenie, pszeniczne 🍺, łagodne lato i koniki nasze. Dużo czasu na niemyślenie. Polecam. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 24 lipca Udostępnij Napisano 24 lipca Godzinka jazdy do morza a takie góry😉 na Kaszubach. Poproszę o wiadomość na pw gdyby ktoś zechciał mi wskazać, gdzie na Kaszubach mogę pojeździć kolarzówką i nie został rozjechany przez auta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Trzeci tydzień wakacji. Kaszuby, a jakże. Jeśli komuś do Malborka nie po drodze to i w „moim” Kolano oko nacieszy. A na obiad zupka warzywna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia (edytowany) @AudioTube Adam , specjalnie dla Ciebie Ja jak co roku dwa tygodnie na Warmii i Mazurach. I jak co roku obowiązkowo Kętrzyn i Ogólnopolski Czempionat Koni Zimnokrwistych połączony z X Ogólnopolskim Młodzieżowym Czempionatem Koni Rasy Arden Polski. Podziwiam tą imprezę za organizację , w przystępny sposób przybliżanie i propagowanie wiedzy o tych dwóch rasach , ale nie tylko. Prezentowanych było 12 ras koni o których istnieniu nie miałem jako laik pojęcia. Fajne szczegółowe omawianie różnic , pochodzenia. Po części oceniania przez komisję wystawianych koni / oceniany jest wygląd , trucht i kłus po trójkącie , z reguły tylko koń nie wie , że ma po nim biegać / następuje część rozrywkowa. A na koniec , zawsze robiąca wrażenie tzw. poręcz , czyli spięcie ogierów . W tym roku kroczyło ich 12. Ziemia się trzęsie , czuć potęgę tych koni. Polecam każdemu. Edytowano 9 sierpnia przez tomek4446 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 9 sierpnia Udostępnij Napisano 9 sierpnia Dziękuję Tom. Te ogiery ważą po 800 do 1000kg. Zasadniczo bardzo łagodne. Moje ostatnie te wakacyjne. Hamowanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Jesienne wakacje. Nasz drugi dom na a jakże, Kaszuby tuż pod Wieżycą. Miałem szczęście być blisko Hubertusa i inscenizacji z okresu II wojny światowej. No i dobrze widzieć, jak dużo jeszcze piękna wokół. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts