jankowalski Napisano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2022 Jeżeli znajdzie się jeszcze miejsce na liście to proszę o dopisanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 8 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2022 Lista uczestników Tour iFi Zen One Signature: 1. no_i_fajnie 2. FromBorg 3. Seba3002 4. lpomis 5. tomek4446 6. kosciukus 7. Mar Ka 8. kaczadupa 9. marcinmarcin 10. nazghul 11. jankowalski @S4Home sio do naszej dystrybucji Nie zabieraj chłopakom zabawek No, chyba, że zapomniałeś się przelogować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 9 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2022 21 godzin temu, J4Z napisał: A to że facet tam pracuje to nie może wziąć udziału w zabawie? BTW źle oznaczyliście. @S4Home Konkurs jest dostępny tylko dla forumowiczów, nie dla kont prywatnych. Nie ma problemu, żeby zrobił to z prywatnego konta W poniedziałek wychodzi paczka do no_i_fajnie, zabawa się zaczyna! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Dnia 8.04.2022 o 11:41, iFi Audio napisał: @S4Home sio do naszej dystrybucji Nie zabieraj chłopakom zabawek nie mogę przetestować , serio? Dnia 8.04.2022 o 11:41, iFi Audio napisał: No, chyba, że zapomniałeś się przelogować... nie posiadam tu prywatnego, innego konta. Mam nadzieje że redakcja sprawdza to regularnie czy inne branże też nie. Dnia 8.04.2022 o 13:55, J4Z napisał: A to że facet tam pracuje to nie może wziąć udziału w zabawie? BTW źle oznaczyliście. @S4Home No własnie , chciałem sprawdzić jak inni. Mam porównanie do innych urzadzeń. Dnia 9.04.2022 o 11:55, iFi Audio napisał: Konkurs jest dostępny tylko dla forumowiczów, nie dla kont prywatnych. Nie ma problemu, żeby zrobił to z prywatnego konta Tu chyba wkradł się jakiś błąd. Jestem forumowiczem. To nie konto prywatne nie można mieć multi kont na forum. No szkoda. Pozdrawiam i powodzenia Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Ciężko znaleźć powody dla których nawet i konkurencja miałby go nie sprawdzić? Ryzyko zerowe. Przecież jak napisze cos złego to zawsze wiadomo – konkurencja. Ale co jeśli urządzenie okaże się dobre i tak nawet konkurencja obwieści? Taka opinia będzie podwójnie cenna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Przed chwilą, J4Z napisał: Oni są producentem Wydaje mi się, że raczej dysrybutoren, ale mogę się mylić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Zapewne macie racje, mój błąd, ale to i tak nie zmieni faktu, ze opinia osób z tak dużym doświadczeniem jak sprzedawcy z S4Home, byłaby bardzo cenna. Tu nie ma nic do stracenia, można tylko zyskać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Też jestem zdania, że @S4Home powinien dostać sztukę do potestowania Dnia 9.04.2022 o 11:55, iFi Audio napisał: W poniedziałek wychodzi paczka do no_i_fajnie, zabawa się zaczyna! czekam! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 Dnia 9.04.2022 o 11:55, iFi Audio napisał: W poniedziałek wychodzi paczka do no_i_fajnie, zabawa się zaczyna! No i fajnie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 11 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 @S4Home skoro inni uczestnicy nie mają z tym problemu, to okej. Wpisuję Cię na listę na miejscu 12. Lista uczestników Tour iFi Zen One Signature: 1. no_i_fajnie 2. FromBorg 3. Seba3002 4. lpomis 5. tomek4446 6. kosciukus 7. Mar Ka 8. kaczadupa 9. marcinmarcin 10. nazghul 11. jankowalski 12. S4Home 3 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 6 minut temu, iFi Audio napisał: @S4Home skoro inni uczestnicy nie mają z tym problemu, to okej. Wpisuję Cię na listę na miejscu 12. Lista uczestników Tour iFi Zen One Signature: 1. no_i_fajnie 2. FromBorg 3. Seba3002 4. lpomis 5. tomek4446 6. kosciukus 7. Mar Ka 8. kaczadupa 9. marcinmarcin 10. nazghul 11. jankowalski 12. S4Home No i tera pięknie 😁👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2022 10 godzin temu, FromBorg napisał: Ciężko znaleźć powody dla których nawet i konkurencja miałby go nie sprawdzić? Ryzyko zerowe. Przecież jak napisze cos złego to zawsze wiadomo – konkurencja. Ale co jeśli urządzenie okaże się dobre i tak nawet konkurencja obwieści? Taka opinia będzie podwójnie cenna. Zgadzam się w pełni. Świetnie przedstawiona sytuacja. @iFi Audio fajnie , że jesteście otwarci na testy . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 Hej, Mozna się jeszcze dołączyć? Czy już za późno? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 13 godzin temu, iFi Audio napisał: @S4Home skoro inni uczestnicy nie mają z tym problemu, to okej. Wpisuję Cię na listę na miejscu 12. Lista uczestników Tour iFi Zen One Signature: 1. no_i_fajnie 2. FromBorg 3. Seba3002 4. lpomis 5. tomek4446 6. kosciukus 7. Mar Ka 8. kaczadupa 9. marcinmarcin 10. nazghul 11. jankowalski 12. S4Home Dziękuję, chętnie i sprawdzę. Aha i wróciłem do pierwszego postu! "Autor najlepszej recenzji zamieszka na stałe z One Signature. " WYPISUJĘ się z konkursu Chętnie napisze recenzję, sprawdzę DAC. Jednak proszę mojej nie brać pod uwagę przy opcji oceny - wygranej. Niech wygra prywatny użytkownik forum. Tak będzie uczciwie Piotr 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 3 godziny temu, S4Home napisał: "Autor najlepszej recenzji zamieszka na stałe z One Signature. " W tym przypadku „najlepsza” to duża przestrzeń swobody. Najlepiej napisana? Najlepiej zrobiona technicznie? Najbardziej przychylna? Taka, której autor wytknie najwięcej miejsc do poprawy czy tez taka w której przeoczy najwięcej niedomagań? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 12 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 @FromBorg najlepsza pod względem merytorycznym, łatwości czytania, oraz dodatkowe punkty za zdjęcia, filmy, tak zwany wysiłek. Nie oczekujemy niezasłużonych komplementów, tylko niezależnej opinii osób biorących udział w zabawie. Na wysłaniu sprzętu i ewentualnych poradach w temacie technikaliów lub pisania recenzji mój wkład się kończy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 Dnia 31.03.2022 o 15:29, iFi Audio napisał: Jedyne, czego oczekujemy to uczciwa i sprawiedliwa recenzja, która zawiśnie w tym wątku. Czy zawisnie tylko zwycięska recenzja, czy też wszystkie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 37 minut temu, iFi Audio napisał: @FromBorg najlepsza pod względem merytorycznym, łatwości czytania, oraz dodatkowe punkty za zdjęcia, filmy, tak zwany wysiłek. Nie oczekujemy niezasłużonych komplementów, tylko niezależnej opinii osób biorących udział w zabawie. Na wysłaniu sprzętu i ewentualnych poradach w temacie technikaliów lub pisania recenzji mój wkład się kończy. Oj trochę żartowałem. Z przyjemnością go posłucham, napiszę coś o nim, ba nawet może jakieś zdjęcie zrobię (o ile się uśmiechnie, będzie współpracował i nie gwiazdorzył zanadto ), ale tak sobie myślę , że w samym konkursie o nagrodę nie powinienem brać udziału. Zakładając, że bym wygrał - co zrobić ? Miałbym wybór schować do szafy co byłoby bez sensu albo sprzedać co byłoby bardzo nieładne. Zatem pulę chętnych na zwycięstwo pomniejszcie o mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 13 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 @Chyba Miro 84 zawisną wszystkie, po to, żeby ewentualni zainteresowani mogli wyrobić sobie pełne zdanie z kilku różnych spojrzeń na temat. Uczestników proszę o wklejanie recenzji w tym wątku. @FromBorg To było bardzo dobre pytanie Warto określić co i jak, żeby nie pojawiły się jakieś wątpliwości. Jak będzie fajna recka, to i rabat na jakieś zakupy się znajdzie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 W jaki sposób przekazujemy adresy do wysyłki ? Czy to może być paczkomat (oczywiście także adres domowy odbiorcy i inne dane). U nas na wsi nasza narodowa duma czyli Poczta Polska działa nieszczególnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 1 godzinę temu, FromBorg napisał: W jaki sposób przekazujemy adresy do wysyłki ? Czy to może być paczkomat (oczywiście także adres domowy odbiorcy i inne dane). U nas na wsi nasza narodowa duma czyli Poczta Polska działa nieszczególnie Podeślę Ci, na co będziesz chciał. Odezwę się końcem tygodnia, dzisiaj dopiero odbieram paczkę 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 15 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2022 Dnia 13.04.2022 o 16:10, J4Z napisał: Fajnie jakbyście podrzucili później wszystkie recki komuś z obsługi, a ta osoba wkleiłaby je do pierwszego postu. Ewentualnie napisać post podsumowujący z nimi? Co o tym sądzicie? @iFi Audio Niezły pomysł, wtedy byłyby wszystkie razem. Myślę, że powinno być to do zrobienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 20 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2022 Koledzy i koleżanki, Z przyjemnością udostępniam linki do naszego nowego konkursu. Zwycięzca stanie się właścicielem przewodu zasilającego iFi Nova! Taki przewód to pewny i niedrogi sposób na wyciągnięcie jeszcze lepszego brzmienia ze swojego systemu. https://www.instagram.com/p/CcF7dIFofK7/ https://www.facebook.com/iFiaudio/posts/4938791799489856 Zapraszamy do udziału! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2022 5 minut temu, iFi Audio napisał: ! Taki przewód to pewny i niedrogi sposób na wyciągnięcie jeszcze lepszego brzmienia ze swojego systemu. W opisie kabla deklarujecie jego "doskonałe tłumienie zakłóceń EMI / RFI" Można zobaczyć jakiś wykres potwierdzający to twierdzenie? Bo rozumiem, że nie da się złożyć takiej deklaracji bez wcześniejszego pomierzenia pewnych rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2022 1 godzinę temu, iFi Audio napisał: Koledzy i koleżanki, Z przyjemnością udostępniam linki do naszego nowego konkursu. Zwycięzca stanie się właścicielem przewodu zasilającego iFi Nova! Taki przewód to pewny i niedrogi sposób na wyciągnięcie jeszcze lepszego brzmienia ze swojego systemu. https://www.instagram.com/p/CcF7dIFofK7/ https://www.facebook.com/iFiaudio/posts/4938791799489856 Zapraszamy do udziału! To chyba tylko dla posiadaczy iFi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts