DiBatonio Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) 56 minut temu, tomek4446 napisał: Obecne zalecenia to kupowanie B12 gdzie występuje metylokobalanina lub hydroksokobalamina Z dobrych źródeł supli właśnie B12 to metylokobalamina. Edytowano 5 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, AudioTube napisał: Zapewne i elektrykiem jeździsz? Pudło! Doładowaną dwulitrową benzyną hehehe Zdrówka życzę.....jest festiwal pizzy w PizzyHut także polecam. Jutro w Rivierze ?? A może na Świętojańskiej ?? A nie parasz się przypadkiem budowlanką? Tak mi cos świta, że z mojej branży jesteś.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Od ćwierć wieku pod Rotterdamem mieszkam. Jeszcze trochę i zamieszkam na stałe na Kaszubach 200 metrów od Wieżycy. Moja ukochana uczy się polskiego. Córka chciałaby zostać lekarzem. A ja mam konia, z Wieżycy na sankach🤪, mnóstwo wody, nawet górki/rower i listonosza z emeryturą już w Polsce będę wyglądał. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Aaaa no faktycznie.............. we wcześniejszych postach coś o Niderlandach pisałeś.... ech..... Ale w profilu napisano ,że z jesteś z Gdyni........ Ja z Cisowej jestem. Także pozdrowienia, z Miasta z morza i marzeń ślę....... nARKA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, terracan1929 napisał: jesteś z Gdyni........ Ja z Cisowej jestem. Urodziłem się tam. W grudniu pamiętnym ojca wsadzili i z mamą na Żuławy wyjechaliśmy. Na polibudzie się uczyłem, a w Gdynii 3/4 rodziny mieszka. Na Witominie/Konwaliowa mieszkam, gdy na urlopie jestem. Ale większość urlopów/prawie 4 mce pod Wieżycą. Po pandemii kilka tygodni w roku mogę pracować nawet z Polski. Korzyści dla mnie z niej takie. Pozdrawiam. Na pizzę wpadam do galerii we Wrzeszczu👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, AudioTube napisał: W lipcu 52 lata. Latem myślalem, że jestem stary bo robię fotki na pamiątkę jak się starzeję kolejny rok, ale dzięki Wam zaczynam trenować po 20 latach... bo w sierpniu 57 pyknie 😉 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, MariuszZ napisał: Latem myślalem, że jestem stary Ktorego lata, ta fotka? Pytam, bo reszta sie teraz boi Ja to nawet 40 nie mam, szkoda gadac.. Edytowano 4 godziny temu przez no_i_fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, no_i_fajnie napisał: Ktorego lata, ta fotka? Aktualne. Latem tego roku robione 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dobra, dobra. Tak nie wyglada ktos, kto 20 lat nie trenuje! Chyba, ze Moderatorzy sa wyjatkiem, od reguly Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu To ja tez , ja też !!! Rozbieranych nie mam ale ....... 57 lat Tomek 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts