pairtick Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu @misiekx Takie do uzupełnienia z testów. Prawdziwi mężczyźni ... Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu O chłopaki,to i ja się pochwalę jaki mam skarb w domu! Siedzę dziś w fotelu po obiadokolacji ,a w TV facet popija szampana w kabinie pierwszej klasy. Mówię do NIEJ,taki styl życia to ja rozumiem - La dolce Vita. ONA z tym swoim promiennym uśmiechem,wskazuje na obleśne drechy ,w których łażę po domu i odpowiada- La dolce Vita 😁. 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu A to był Twój film czy Jej? 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Rega napisał: Ciekawe dlaczego. Przecież w/g płci pięknej, mężczyźni to nieczuli, gruboskórni troglodyci. Dlatego, że mężczyźni duszą w sobie swoje deptesje i problemy, zaś kobiety bardziej są otwarte i wyjdą prędzej do ludzi, na terapię, psychologa. Wiesz jak to jest, kiedy przez większość swojego życia słyszysz, że mężczyźni nie płaczą, muszą być twardzi, nie okazują uczuć itd.itp. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Nowy75 napisał: ,wskazuje na obleśne drechy ,w których łażę po domu Też mam swój domowy dresik Nadal nie rozumiem ,czemu jak w nim wyszedłem do sklepu to obcy ludzie wciskali mi drobne 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Duzo było tych ludzi? Może nie warto wstawać rano do pracy? 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Znam to hahaha tak jak i inne kabaretu hrabi - uwielbiam - mistrzostwo...., ale jednocześnie smutno że już nic nowego się nie pojawi 😢 Aśkę, po raz pierwszy zobaczyłem w Otto, absolutna rewelacja. 36 minut temu, misiekx napisał: 😉🤣 Jeżeli masz te wymagane przez kobiety 180 cm - czy nawet 185 - , to nie kombinuj, bo to jednak nie jest 190 cm 😁 Edytowano 11 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując
audiowit Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 17 godzin temu, michaudio napisał: @DiBatonioNo i fakt, moja kochana żona też dzielnie z zdarzyło się osiem par kolumn jednocześnie (w tym fronty czynnego kina 6.2 + kilkanaście sztuk elektroniki), w pokoju dziennym, na osiemnastu metrach, przez ponad miesiąc. Dziś mam już "tylko" cztery systemy stereo w trzech pokojach. Czyli są jeszcze normalni ludzie na tym swiecie. Chcesz to masz, a nie..... bo nie wypada. Szacun. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, misiekx napisał: Artur nie gniewaj się, ale bądź facetem nie....Nie użalaj się nad sobą na forum publicznym. Nie uzalem sie. Dyskutujemy. Koledzy sie wypowiedzieli to ja tez. 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Też mam swój domowy dresik Nadal nie rozumiem ,czemu jak w nim wyszedłem do sklepu to obcy ludzie wciskali mi drobne A moze usiadles na chwile na chodniku, by odsapnac, i wtedy zaczeli Ci wciskac drobne? 😁 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 godzin temu, pairtick napisał: A to był Twój film czy Jej? 😉 Ani tak,ani tak. Przypadkowe filmidło na którym zawieszaliśmy oko w poobiednim lenistwie. Pojawił się Dolph Lundgren i już było wiadomo, że nie warto oglądać dalej😁. @misiekx mam młodych chłopaków w robocie,nie jest tak źle, choć kilka podobnych sztuk jak na obrazku widziałem na żywo i żywo rozważałem w głowie ,co to za płeć . Także korzyści też są, pobudzają stare szare komórki do pracy 😁. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 godzin temu, misiekx napisał: 😉🤣 Serio? I co ludzkość dobrego przyszło z wzorca po lewej? Wieczne wojny oraz setki milionów zabitych i okaleczonych. Edytowano 2 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Kraft serio nie widziałeś 😉🤣.....🙈 Popuść gumkę bo bardzo cię uwiera🤣 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, misiekx napisał: @Kraft serio nie widziałeś 😉🤣.....🙈 Czego nie widziałem? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Okulary potrzebne 🤔 Popuść gumkę🤣 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Może lepiej Ty przejrzyj na oczy miłośniku Stainless Banner. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts