Chyba Miro 84 Napisano 6 września Napisano 6 września 8 godzin temu, pairtick napisał: No chyba że tam było coś przed edycją. No nic więcej nie było. Po prostu czasami muszę edytować pisownie, by dało sie to czytać 🫣 Dnia 5.09.2025 o 21:39, MariuszZ napisał: Miro po co ten wpis. Myślałem, że będziesz merytoryczny po kilku naszych pogawędkach, ale widzę przy piąteczku zwalniasz hamulce. Opamiętaj się i nie prowokuj zanim bedzie za późno. Pozdrawiam. M Rozumiem ze mogłeś nie wiedzieć ze u nas w UK mamy takie wtyczki z taką możliwością i stąd zapewne pomyślałeś ze wyskoczyłem z bezpiecznikami. Wybaczam zatem, a przy okazji, coś sie dowiedziałeś na temat kabli na wyspach 😉 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 9 września Napisano 9 września Dojechały do mnie nowe interkonekty rca Van den hul integration hybrid. Kapitalna odczuwalna zmiana po zmianie z Melodika purple. Tak, są dość drogie ale wg mnie warto Odpisz, cytując
Gość Napisano 9 września Napisano 9 września 25 minut temu, Mprezi napisał: odczuwalna zmiana A co się zmieniło? Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 9 września Napisano 9 września 1 godzinę temu, fp74 napisał: A co się zmieniło? Przestrzeń, detale, stereofonia, Odpisz, cytując
Recommended Posts