DiBatonio Napisano 28 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2024 Nic mi nie wiadomo... 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano Czwartek o 14:10 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:10 (edytowany) Dnia 24.04.2024 o 11:57, Wito76 napisał: Chyba dobrze patrzę - w wersji luzem to 49zł/m ? Do tego sensowne wtyki i jest wciąż atrakcyjnie. Nawet z jakimś oplotem i własnym ferrytem. No to i jest z tzw. z metra Viablue NF-S1 znajomy trafił zakup , dokupiony oplot, ferryty, wtyki - cyna za srebrem już była i gotowe (całość ok. 350zł ) Edytowano Czwartek o 14:15 przez P-na 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Czwartek o 14:20 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:20 Na kablach sygnałowych nie daje się chyba ferrytów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano Czwartek o 14:35 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:35 Viablu stosuje jak paru innych producentów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Czwartek o 15:01 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:01 (edytowany) Wyglądają zupełnie profesjonalnie👍. Moja prywatna opinia: (proszę nie powtarzać) Oplot i ferryty służą ,,ku ozdobie,, Wolę widzieć napis na izolacji przewodu niż oplot. Nawet najładniejszy. Edytowano Czwartek o 15:13 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Czwartek o 15:13 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:13 (edytowany) 38 minut temu, P-na napisał: Viablu stosuje jak paru innych producentów. A słuchałeś tego samego kabla z filtrem ferrytowym i bez? Bo ja tak, różne konfiguracje również tak jak na tym Viablue z obu stron na jednym kablu i dziękuję nasram. Edytowano Czwartek o 15:15 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano Czwartek o 15:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:27 Tak jak i z : - nie podłączonym ekranem - podłączonym ekranem od strony źródła - podłączonym ekranem z obydwóch stron Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano Czwartek o 18:35 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 18:35 4 godziny temu, P-na napisał: No to i jest z tzw. z metra Viablue NF-S1 No piękna robota. P,S Ja np mam coaxiala z fabrycznym ferrytem. Dnia 24.04.2024 o 11:57, Wito76 napisał: Chyba dobrze patrzę - w wersji luzem to 49zł/m ? W kwietniu cena była 49zł/m. A dzisiaj najtaniej chyba 75zł. Co się wydarzyło w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Inflacja 50% ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Czwartek o 19:02 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:02 3 godziny temu, P-na napisał: Tak jak i z : - nie podłączonym ekranem - podłączonym ekranem od strony źródła - podłączonym ekranem z obydwóch stron Rozumiem, że powyższe rozróżniałeś na słuch? 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-na Napisano Czwartek o 19:50 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:50 Tak jak płyty : -Winylowe -CD -I chodnikowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 21:08 Udostępnij Napisano Piątek o 21:08 Mnie ciekawi, co ci wyszło z chodnikowymi. Dawaj nie krępuj się, już wystarczająco się uzewnętrzniłeś w tym temacie, kroczek dalej nie zaszkodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts