Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 19 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Piotrze nie przesadzaj, trochę za bardzo na niego marudziłeś. W przypadku Eversolo , to czy kupować czy nie zależy od priorytetów. Dla mnie Spotify nie istnieje i dlatego mnie pasuje, a ci dla których Spoti to priorytet powinni go omijać z daleka. To że, trzeba poczekać aż się włączy to tylko taka wymówka. Ja zawsze puszczam Connecta czy to Qobuza czy Tidala z laptopa, i w tym wypadku też muszę chwilę poczekać. Ale to chwilowe oczekiwanie rekompensuje mi wygoda obsługi puszczanej muzy. Absolutnie nie za bardzo. dla uzytkowników mojego domostwa Spotify jest. Używany najczęściej. Dlaczego wiec mam go chwalić skoro sobie w tej materi nie radzi. Gdybym korzystał z apple to pewnie bym piał w kosmos. zalogowałem się na urządzeniu. Uzyksałem losless. Ale to nadal nie rozwiązuje problemu. To jedynie chwilowa proteza. Powtórzę. Wierze że to urządzenie może się podobać. Ja nie pieje z zachwytu nad nim to wszystko. A nadal daje mu szansę. Uwierz jestem ostatnia osoba ktora najezdza na sprzet. Serio ja nie z tych. Gdzie w opcjach zmienia się czas wygaszania ekranu? 13 godzin temu, terracan1929 napisał: No jak go nie skreślać, jeśli obecny streamer chcę zmienić z racji tego, że....nie obsługuje Spotify lossless, czyli tak samo jak Eversolo.... Czyli masz potrzeby jak ja. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Yamaszka Vinyl 500 Znany, ceniony, lubiany 2199 pln Dostepny: Tophifi Lublin Odpisz, cytując
Recommended Posts