Q21 Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 W zeszły weekend odbyło się audiofilskie święto, czyli Audio Video Show. Pomimo że wielu z Was było na miejscu, to nie każdy był w stanie zwiedzić wszystko, czy ogółem się pojawić. Dlatego obecny Audio News postanowiliśmy poświęcić w całości Audio Video Show 2023, gdzie omawiamy nowości, frekwencję i tak dalej. Zapraszamy do obejrzenia, dajcie znać w komentarzach, które sale i które premiery zaciekawiły Was najbardziej. Do zobaczenia w przyszłym roku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 listopada 2023 Udostępnij Napisano 14 listopada 2023 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2023 Ciekawe kogo to skusi? PIĘKNO POLSKIEJ INŻYNIERII Ekskluzywna Promocja dla naszych lojalnych klientów Szanowni Słuchacze, Ruszamy z wyjątkową promocją “Unitra z Pakietem”, przygotowaną specjalnie dla naszych klientów, którzy byli gośćmi odsłuchów na Audio Video Show na PGE Narodowym. Przygotowaliśmy dla Państwa ekskluzywną ofertę. Przy zakupie produktów Unitry za minimum 10 tys. złotych, otrzymacie Państwo od nas wyjątkowy prezent. Specjalne wydawnictwo z okazji 50. rocznicy wydania kultowej płyty zespołu Pink Floyd `The Dark Side Of The Moon`. Jest to pudełkowa reedycja oryginalnego albumu Pink Floyd z 1973 roku. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 16 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2023 6 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe kogo to skusi? PIĘKNO POLSKIEJ INŻYNIERII Ekskluzywna Promocja dla naszych lojalnych klientów Szanowni Słuchacze, Ruszamy z wyjątkową promocją “Unitra z Pakietem”, przygotowaną specjalnie dla naszych klientów, którzy byli gośćmi odsłuchów na Audio Video Show na PGE Narodowym. Przygotowaliśmy dla Państwa ekskluzywną ofertę. Przy zakupie produktów Unitry za minimum 10 tys. złotych, otrzymacie Państwo od nas wyjątkowy prezent. Specjalne wydawnictwo z okazji 50. rocznicy wydania kultowej płyty zespołu Pink Floyd `The Dark Side Of The Moon`. Jest to pudełkowa reedycja oryginalnego albumu Pink Floyd z 1973 roku. A wystarczy by produkt oferował dobry dźwięk i sam się sprzeda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 23 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe kogo to skusi? PIĘKNO POLSKIEJ INŻYNIERII Ekskluzywna Promocja dla naszych lojalnych klientów Szanowni Słuchacze, Ruszamy z wyjątkową promocją “Unitra z Pakietem”, przygotowaną specjalnie dla naszych klientów, którzy byli gośćmi odsłuchów na Audio Video Show na PGE Narodowym. Przygotowaliśmy dla Państwa ekskluzywną ofertę. Przy zakupie produktów Unitry za minimum 10 tys. złotych, otrzymacie Państwo od nas wyjątkowy prezent. Specjalne wydawnictwo z okazji 50. rocznicy wydania kultowej płyty zespołu Pink Floyd `The Dark Side Of The Moon`. Jest to pudełkowa reedycja oryginalnego albumu Pink Floyd z 1973 roku. No, chyba od razu stanę na końcu tej długiej kolejki 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTaudio Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia (edytowany) Dnia 1.11.2023 o 06:35, Kerpen napisał: Byłem, słyszałem i był to jeden z zaledwie kilku zestawów na wystawie, którego granie zrobiło na mnie ogromne pozytywne wrażenie. Jeśli masz ochotę na powtórkę, to zapraszamy od 19 lutego do 2 marca do naszego salonu w Poznaniu na Canor on tour, gdzie prezentowane będą wzmacniacz zintegrowany Virtus I2 przedwzmacniacz gramofonowy Asterion V2 odtwarzacz CD 1.10 Szczegóły: https://sklep.htaudio.pl/blog/testy-i-recenzje-virtus-i2-ai-1-20-cd-1-10-oraz-asterion-v2-zapowiedz-canor-on-road-w-htaudio Edytowano 3 stycznia przez HTaudio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTaudio Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia Dnia 29.10.2023 o 21:59, Dedal napisał: Jadis , Sveda+lampizator , Ayon no nie małe pokoje i przyzwoite granie 👍 Zapraszamy fana Jadisa na nasze wydarzenie, gdzie będziemy prezentować wzmacniacze tej marki wraz z kolumnami Franco Serblin Szczegóły: https://sklep.htaudio.pl/blog/najpiekniejsze-kolumny-i-najlepsze-wzmacniacze-lampowe-w-ofercie-htaudio-tydzien-z-franco-serblin-i-jadis 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 27 stycznia Udostępnij Napisano 27 stycznia (edytowany) Minęło już trochę czasu od wystawy. W pamięci pozostał mi tylko pokój Ancient Audio. To był wykop i energia. Coś wspaniałego. Do tego fajnie prowadzona prezentacja. Nie oznacza to, że reszta grała źle, a raczej wręcz przeciwnie (bo ja uwżam, że w ogóle większość współczesnego - i tego trochę starszego też - sprzętu audio gra po prostu dobrze), ale ten wykop to coś co zapamiętałem. Edytowano 27 stycznia przez Misio38 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września W tym roku AVS będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września (edytowany) 1 godzinę temu, Misio38 napisał: W tym roku AVS będzie? https://www.google.com/search?q=W+tym+roku+AVS+będzie%3F&rlz=1CDGOYI_enPL703PL703&oq=W+tym+roku+AVS+będzie%3F&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigATIHCAMQIRigAdIBCDExMzlqMGo3qAIasAIB4gMEGAEgXw&hl=pl&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Edytowano 10 września przez no_i_fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września Tyle to ja wiem, ale czy Grzesiowski wie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 września Udostępnij Napisano 11 września Już niedługo, bo za trochę ponad miesiąc będziemy wrzucać co mamy do zaprezentowania w tym roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 września Autor Udostępnij Napisano 25 września Informacje i pytania dotyczące Audio Video Show 2024 oraz własne relacje (za miesiąc - gdy już się rozpocznie AVS) proszę zamieszczać w wątku dotyczącym tegorocznej wystawy, czyli Pozdrawiam PS. Zamykam bieżący wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts