misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wszystkie te nowe minivany, vany, suvy itp upodobniły się do siebie, niby ładne, inne a takie same. Nasuwa mi się skojarzenie z dziewczynami, kobietami które ingerują w swoją urodę (chirurgia plastyczna) sztuczne usta, piersi i co tam jeszcze 😉. Niby inne a wszystkie takie same 🤣 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, misiekx napisał: Wszystkie te nowe minivany, vany, suvy itp upodobniły się do siebie, niby ładne, inne a takie same. Nasuwa mi się skojarzenie z dziewczynami, kobietami które ingerują w swoją urodę (chirurgia plastyczna) sztuczne usta, piersi i co tam jeszcze 😉. Niby inne a wszystkie takie same 🤣 Żeby jeszcze wszystkie były szybkie... tj. miały te 4 sekundy do setki 😉 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ładniejszy niż nowy Tiguan. Ujeżdżam poprzednią wersję i liczyłem, że nowszy będzie jeszcze ładniejszy, ale się zawiodłem. Ten T-Roc z kolei jest ładniejszy od poprzednika, ale dla mnie za mały. Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu Zapytałem swojego człowieka w salonie czy już mogę zabrać Demo car na 24h? powiedział że chwilowo nie bo klient co wcześniej go testował na drodze jakimś dziwnym zdarzeniem uszkodził radar który w nowej wersji teraz jest w zderzaku jak w Passacie. I tak bywa. Odpisz, cytując
Recommended Posts