misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Wszystkie te nowe minivany, vany, suvy itp upodobniły się do siebie, niby ładne, inne a takie same. Nasuwa mi się skojarzenie z dziewczynami, kobietami które ingerują w swoją urodę (chirurgia plastyczna) sztuczne usta, piersi i co tam jeszcze 😉. Niby inne a wszystkie takie same 🤣 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, misiekx napisał: Wszystkie te nowe minivany, vany, suvy itp upodobniły się do siebie, niby ładne, inne a takie same. Nasuwa mi się skojarzenie z dziewczynami, kobietami które ingerują w swoją urodę (chirurgia plastyczna) sztuczne usta, piersi i co tam jeszcze 😉. Niby inne a wszystkie takie same 🤣 Żeby jeszcze wszystkie były szybkie... tj. miały te 4 sekundy do setki 😉 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Ładniejszy niż nowy Tiguan. Ujeżdżam poprzednią wersję i liczyłem, że nowszy będzie jeszcze ładniejszy, ale się zawiodłem. Ten T-Roc z kolei jest ładniejszy od poprzednika, ale dla mnie za mały. Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Zapytałem swojego człowieka w salonie czy już mogę zabrać Demo car na 24h? powiedział że chwilowo nie bo klient co wcześniej go testował na drodze jakimś dziwnym zdarzeniem uszkodził radar który w nowej wersji teraz jest w zderzaku jak w Passacie. I tak bywa. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, PanKlor napisał: Żeby jeszcze wszystkie były szybkie... tj. miały te 4 sekundy do setki 😉 Ale ile mandatów wtedy byś musiał zapłacić? Odpisz, cytując
MMarek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu To jeden tablet już nie wystarcza, że wcisneli drugi? Okropna jest ta tabletomania 😞 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Ale ile mandatów wtedy byś musiał zapłacić? Zero bo nie lubię suvow. Odpisz, cytując
sonique Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wnętrza z tabletami są niemal nie do odróżnienia. Zacierają się kolejne smaczki i różnice między markami… Jaka to marka na zdjęciu poniżej? Odpisz, cytując
Recommended Posts