misiekx Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Wszystkie te nowe minivany, vany, suvy itp upodobniły się do siebie, niby ładne, inne a takie same. Nasuwa mi się skojarzenie z dziewczynami, kobietami które ingerują w swoją urodę (chirurgia plastyczna) sztuczne usta, piersi i co tam jeszcze 😉. Niby inne a wszystkie takie same 🤣 2 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 13 minut temu, misiekx napisał: Wszystkie te nowe minivany, vany, suvy itp upodobniły się do siebie, niby ładne, inne a takie same. Nasuwa mi się skojarzenie z dziewczynami, kobietami które ingerują w swoją urodę (chirurgia plastyczna) sztuczne usta, piersi i co tam jeszcze 😉. Niby inne a wszystkie takie same 🤣 Żeby jeszcze wszystkie były szybkie... tj. miały te 4 sekundy do setki 😉 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Ładniejszy niż nowy Tiguan. Ujeżdżam poprzednią wersję i liczyłem, że nowszy będzie jeszcze ładniejszy, ale się zawiodłem. Ten T-Roc z kolei jest ładniejszy od poprzednika, ale dla mnie za mały. Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Zapytałem swojego człowieka w salonie czy już mogę zabrać Demo car na 24h? powiedział że chwilowo nie bo klient co wcześniej go testował na drodze jakimś dziwnym zdarzeniem uszkodził radar który w nowej wersji teraz jest w zderzaku jak w Passacie. I tak bywa. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, PanKlor napisał: Żeby jeszcze wszystkie były szybkie... tj. miały te 4 sekundy do setki 😉 Ale ile mandatów wtedy byś musiał zapłacić? Odpisz, cytując
MMarek Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu To jeden tablet już nie wystarcza, że wcisneli drugi? Okropna jest ta tabletomania 😞 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 21 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Ale ile mandatów wtedy byś musiał zapłacić? Zero bo nie lubię suvow. Odpisz, cytując
sonique Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Wnętrza z tabletami są niemal nie do odróżnienia. Zacierają się kolejne smaczki i różnice między markami… Jaka to marka na zdjęciu poniżej? Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, misiekx napisał: Niby inne a wszystkie takie same 🤣 Wypraszam sobie.... 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 godzin temu, sonique napisał: Jaka to marka na zdjęciu poniżej? BMW przecież to łatwe. 😉 Edytowano 2 godziny temu przez PanKlor Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A mam pytanko. Co jest teraz z kształtem kierownicy. Okrągła jest już passe , czy co ? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No nie wiem, dla mnie to jest mało urodziwe, takie sterylne, bezduszne. Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, tomek4446 napisał: A mam pytanko. Co jest teraz z kształtem kierownicy. Okrągła jest już passe , czy co ? To kształt kierownicy z F1. Wyobraż sobie że jedziesz Seicento z taką kierownicą ... No czujesz się jak Schumacher 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, gienas napisał: To kształt kierownicy z F1. A ja myślałem , że chińczykom się forma we wtryskarce spieprzyła 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 godzin temu, marcinmarcin napisał: Z zewnątrz mi się podoba No spoko wygląda. Ma jednak zasadniczą wadę. Nie jest chiński. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, gienas napisał: Wyobraż sobie że jedziesz Seicento z taką kierownicą ... No czujesz się jak Schumacher Ciekawe jak się czujesz gdy jedziesz Fiatem Seicento Schumacher Edition ... 😉 Cytat A 'Michael Schumacher' edition of the Sporting, with ABS and the Abarth styling kit, was also launched at this time to celebrate the Ferrari driver's Formula One success. This model was almost identical to the 'Sporting' with the Abarth kit with the exception of a chrome gear lever surrounds and Michael's signature on the boot lid and side skirt. A limited edition plate and number was located on the passenger door. 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, PanKlor napisał: Seicento Schumacher Edition Zwykła okrągła kierownica... Z czym do ludzi 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, tomek4446 napisał: A mam pytanko. Co jest teraz z kształtem kierownicy. Okrągła jest już passe , czy co ? Koło już dawno wynaleziono, teraz czas na kwadrat🤣 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, PanKlor napisał: BMW przecież to łatwe. 😉 Łatwe jak już gdzieś widziałeś. Ale charakter marki nie został zachowany więc jak nie widziałeś to nie zgadniesz, bo taki panel z tabletami znajdziesz obecnie w wielu autach. To jest X3 a więc SUV - tutaj jeszcze ujdzie. Ale w nowej 5-ce taki sam wygląda już zgoła dziwnie… Edytowano 42 minuty temu przez sonique Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu Niedługo wgl nie będzie kierownicy. Wsiadasz, podajesz adres - i tyle. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu W 100 % tak nigdy nie będzie. To nie film, zbyt duzo niewiadomych, których komputer nie ogarnie. Pozatym jak chce auto kupić, to by nim kierować, a nie tylko siedzieć. To po co auto wtedy kupować, lepiej w pociąg albo autobus. Nigdy swojego życia nie oddam w łapy AI. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 11 minut temu, Artur Brol napisał: W 100 % tak nigdy nie będzie. To nie film, zbyt duzo niewiadomych, których komputer nie ogarnie. Pozatym jak chce auto kupić, to by nim kierować, a nie tylko siedzieć. To po co auto wtedy kupować, lepiej w pociąg albo autobus. Nigdy swojego życia nie oddam w łapy AI. W 100% zgoda. Mam w pełni te same odczucia i przemyślenia. Ale postępu technicznego nie zatrzymamy. Kto by pomyślał, że w dzisiajszych czasach (dzięki Chińczykom oczywiście) nawet tak prozaiczna rzecz jak kluczyk samochodowy staje się anachronizmem? Zresztą pokazanej karty też nie trzeba. Mogę Ci wysłać kod NFC na telefon i telefonem sobie mój samochód otworzysz i uruchomisz (to z kolei BYD). Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 32 minuty temu, sonique napisał: Łatwe jak już gdzieś widziałeś Nie widziałem tego konkretnego auta. Poznałem po grafice zegarów kierowcy. Odpisz, cytując
Recommended Posts