ProjectPi Napisano 4 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Prawdziwe zdjecia Pro sa dostepne w necie, wystarczy poszukac i porownac. Zdjecia Pro Plus tez zapewne beda, po jego oficjalnej premierze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 7 minut temu, Mariusz Kopacki napisał: Prawdziwe zdjecia Pro sa dostepne w necie, wystarczy poszukac i porownac. Zdjecia Pro Plus tez zapewne beda, po jego oficjalnej premierze. Czyli nie chcesz pokazać swoich w realu, no to masz, czy nie masz? Zatem pokaż nam te "prawdziwe" WiimPro w necie, skoro te z Q21 to nie WiimPro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 4 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Nie odczuwam potrzeby, by fatygowac sie z robieniem zdjec z twojego powodu. Gotowych zdjec jest wiele. Podpowiedz: tylna scianka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 14 minut temu, Mariusz Kopacki napisał: Nie odczuwam potrzeby, by fatygowac sie z robieniem zdjec z twojego powodu. Gotowych zdjec jest wiele. Podpowiedz: tylna scianka. A, no to wszystko wyjaśnia, zwłaszcza Twoją wiarygodność 😁 Na tylną ściankę patrzyłem właśnie, ale skoro ten Pro + z audiophonics to ten sam piktogram, co z q21 zwykly PRO, to różnic nie widzę. Zatem tych wiele gotowych zdjec Pro Plus gdzie? Wcześniej tak to napisałeś, że wynikałoby iż ani z q21 , ani inne nie są nawet tym Wiim Pro. Mieszasz w głowach ludziom. Co jeszcze nam możesz przekopiować z zachodnich stron na temat Wiima? Dawaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 4 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Zdjec Pro Plus raczej nie znajdziesz. A co do Pro, szukaj dalej. Jak mawiaja - szukajcie, a znajdziecie. Poki co niech ci wystarczy, ze wszyscy moi koledzy widzieli roznice miedzy moimi WiiMami a renderami, jak i miedzy zdjeciami prawdziwych urzadzen a renderami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 31 minut temu, Mariusz Kopacki napisał: A co do Pro, szukaj dalej. Dobra, czyli po twojej sugestii mogę stwierdzić, że @Q21 sprzedaje towar niezgodny z przedstawianym na zdjęciu . Zatem zamawiam, a później oddam podając powód, że urządzenie niezgodne z opisem. 😆 37 minut temu, Mariusz Kopacki napisał: Poki co niech ci wystarczy, ze wszyscy moi koledzy widzieli roznice miedzy moimi WiiMami a renderami, jak i miedzy zdjeciami prawdziwych urzadzen a renderami. Uuuu, masz kolegów 😆 A gdzie oni, bo ja mam kolegów i mogą tutaj na forum potwierdzić co u mnie gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 3 godziny temu, Mariusz Kopacki napisał: Tez mam ncore i podobne obawy we wlasnym systemie, bo moc nieadekwatna do kolumn, ktore uzywam. Właśnie przydałby się jakiś preamp z dacem i hdmi-arc w ludzkich pieniądzach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 4 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 59 minut temu, Tomasz S. napisał: Właśnie przydałby się jakiś preamp z dacem i hdmi-arc w ludzkich pieniądzach. Dalej ryzyko zostaje. Ja zabezpieczam tlumikiem wlasnie DACa z preampem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 (edytowany) 3 godziny temu, ProjectPi napisał: Zdjec Pro Plus raczej nie znajdziesz. Podpowiedz: tylna scianka. Czy dziurka po prawej to różnica? Edytowano 4 sierpnia 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 4 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 To sa dwa rendery, stary i nowy. Pro nie dostalo ostatecznie wyjscia na sluchawki, ale tez raczej nikt nie uzywa starego renderu. Mowa o roznicy miedzy aktualnie uzywanym, a rzeczywistoscia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 To pochwalisz się zdjęciami czy będziesz trzymać wszystkich w niewiedzy?🙃 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Wiem ale nie powiem 🤭 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 To tak jak z Yeti wszyscy wiedzą że jest ale nikt go nie widział 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 5 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Pro Plus nie miał jeszcze premiery, więc zdjęć nie wrzucę. A zdjęcia Pro są dostępne, wystarczy porównać jedno z nich z renderem. Odrobina wysiłku wam nie zaszkodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Normalnie strefa 51 się zrobiła . Z ciekawości nawet tego PRO bym sprawdził ale ten wątek nie pomaga . 4 minuty temu, ProjectPi napisał: Odrobina wysiłku wam nie zaszkodzi. Tak👍 Czego tu szukacie .? Nie macie google 🤷🏿♂️ ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 21 minut temu, ProjectPi napisał: Pro Plus nie miał jeszcze premiery, więc zdjęć nie wrzucę. A Ty od kogo masz te zdjęcia 😉 może jesteś konstruktorem tego urządzenia to by tłumaczyło opór żeby ich nie udostępniać. Trzeba do wróżki napisać żeby pokazała tego Pro Plus 🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) Dajcie już spokój. Produkt nie miał jeszcze premiery , może nie może udostępniać zdjęć, nie wiadomo czy jakieś NDA nie jest podpisane. Samochody czy telefony komórkowe też przed premierą się maskuje, zresztą dużych różnic ma podobno nie być. Gdyby ktoś szukał to na niemickim Amazonie to nie jest wersja Pro+ tylko zwykłe Pro+ pilot w zestawie. Sam się prawie złapałem:) Dla tych co im wyszukiwarka nie działa to przykładowe zdjęcie Pro z internetu Edytowano 5 sierpnia 2023 przez Tomasz S. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Dziękuję bardzo. Wiesz , u nas na wsi .... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Czy ja dobrze rozumiem, że szukacie zdjęć wersji Pro bez plusa? Przecież jest w sprzedaży, jaki problem??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 12 minut temu, Dedal75 napisał: Dziękuję bardzo. Wiesz , u nas na wsi .... Nie ma sprawy pytania nie ustają o zdjęcia produktu, który jest już dawno na rynku i ma pełno recenzji z filmami i zdjęciami wszędzie to pomyślałem ,że wyszukiwarka może nie działać. U mnie działa to staram się pomóc jak mogę. Jeżeli chodzi o Pro+ to autor napisał przecież ,że ma sztukę przed premierą i nie pokaże to nie wiem po co drążyć. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) Zdjęcie Pro wrzuciłem parę postów wyżej właśnie o Pro Plus się rozchodzi osobiście już teraz mam gdzieś zdjęcie tego urządzenia. Ale jeżeli są różnice (tylna ścianka) między Pra a Pro Plus to niech autor tematu napiszę i po problemie. Edytowano 5 sierpnia 2023 przez RLC2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Z posiadanych informacji na temat nowej wersji Lepszy ADC dla wejścia liniowego: WiiM Pro+ wykorzystuje ADC TI Burr-Brown PCM1861, obsługujący 32-bitowe strumienie PCM 192 kHz na wyjściu, z SNR 110 dB. lepszy nisko -szumowy zegar, zasilacz i obwody: WiiM Pro+ jest wyposażony w bardzo nisko-szumowy zegar i zasilacz oraz konstrukcję PCB zoptymalizowaną pod kątem osiągnięcia współczynnika THD+N poniżej -110 dB dla wyjścia analogowego. Przetworniki AKM DAC i TI OPA dla lepszej jakości wyjścia liniowego: Przetwornik cyfrowo-analogowy AKM AK4493SEQ nowej generacji jest teraz używany do osiągnięcia bardzo niskiego poziomu zniekształceń i szerokiego zakresu dynamiki dzięki technologii AKM Velvet Sound. Ten układ obsługuje strumienie PCM do 768 kHz i DSD do DSD512, osiągając SNR na poziomie 120 dB (A-wt) i THD+N na poziomie -110 dB. Polot w zestawie, który pozwala sterować WiiM Pro+ z wygodnej sofy, bez konieczności wyjmowania telefonu. Tył urządzenia taki sam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 5 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) 2 godziny temu, RLC2 napisał: Zdjęcie Pro wrzuciłem parę postów wyżej właśnie o Pro Plus się rozchodzi osobiście już teraz mam gdzieś zdjęcie tego urządzenia. Ale jeżeli są różnice (tylna ścianka) między Pra a Pro Plus to niech autor tematu napiszę i po problemie. Wrzuciles 2 rendery Pro, faktyczne zdjecie dodal @Tomasz S. . Mozna na tej podstawie znalezc roznice. Zadnego zdjecia z Pro Plus nie zamieszcze. O roznicach wizualnych wzgledem Pro pisalem w innym miejscu. Odnosnie tylnej scianki to powiekszona przestrzen wokol wyjscia coax w Pro Plus. Edytowano 5 sierpnia 2023 przez ProjectPi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Dziękuję 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 8 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2023 Premiera miała miejsce, recenzenci pochwalili się swoimi Pro Plus, można naocznie przekonać się co się zmieniło np. na tylnej ściance. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts