Asia Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 Mój nowy fotel. Całkiem dobrze obrazuje moje podejście do audio i słuchania muzyki 😁. Przyzwoita chińska jakość. 10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 18 minut temu, Asia napisał: Mój nowy fotel. Całkiem dobrze obrazuje moje podejście do audio i słuchania muzyki 😁. Przyzwoita chińska jakość. Nie przeszkadza Ci, że brak oparcia na łokcie? Co wtedy z łapkami? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 22 minuty temu, Asia napisał: Całkiem dobrze obrazuje moje podejście do audio Czyżby nihilizm epistemologiczny idący w stronę sceptycyzmu metodologicznego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 1 godzinę temu, MMarek napisał: brak oparcia na łokcie? Co wtedy z łapkami? To pozycja półleżąca, podparcie rąk w standardzie. Na razie ciężko się dopchać 😉. 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Czyżby nihilizm epistemologiczny idący w stronę sceptycyzmu metodologicznego? Zacytuję klasyka: Dnia 7.11.2023 o 16:04, MMarek napisał: Słuchanie muzyki, nie jest zbyt poważnym zajęciem, aby się tym faktem tak mocno przejmować. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 19 minut temu, Asia napisał: Słuchanie muzyki, nie jest zbyt poważnym zajęciem, aby się tym faktem tak mocno przejmować. Gdzieś to już słyszałem. Nieźle gada ten klasyk 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 2 godziny temu, Asia napisał: To pozycja półleżąca, podparcie rąk w standardzie. Mam nadzieje że przez wzgląd na to, że jesteś kobietą, nie zaatakują Cie z tego powodu, tak jak pewnego użytkownika tego forum. A tak wogóle, to Pamiętacie tą akcję? Pamietam nawet którzy to "bohaterowie" byli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Dnia 9.11.2023 o 09:09, Asia napisał: Przyzwoita chińska jakość. Ja do niedawna siadywałem na takiej dojrzałej polskiej jakości, obecnie jest na działce… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Klasyka w pięknym, granatowym wydaniu. Ale ta firma już chyba nie istnieje? Dnia 27.10.2023 o 08:54, MarcKrawczyk napisał: Będąc ostatnio na torze wyścigów konnych takie retro wpadło mi w oko… Przepiękne. Czy to Jasienica? Produkt na indywidualne zamówienie na pewno, ale zajrzałam na stronę i mają trochę ładnych krzeseł. Niestety nie dla melomana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 (edytowany) Słuchanie muzyki nie jest zbyt poważnym zajęciem? Boże, co za bluźnierstwo 😐 Jak tak można, no jak? Edytowano 10 listopada 2023 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Mój będzie dopiero w połowie stycznia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 2 godziny temu, Asia napisał: Czy to Jasienica? Niestety nie wiem, dziewczyny kategorycznie mi zabroniły zaglądać pod spód w celu poszukiwania metki… 2 godziny temu, Asia napisał: Ale ta firma już chyba nie istnieje Fotel ją przetrzymał, co prawda model Cello cały czas jest produkowany przez fabrykę Nowy Styl, ale to już nie to samo… 34 minuty temu, Adi777 napisał: Mój będzie dopiero w połowie stycznia. To i tak chyba wcześniej, niż kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 31 minut temu, MarcKrawczyk napisał: To i tak chyba wcześniej, niż kolumny? Nie, kolumny powinny być gotowe w tym miesiącu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 (edytowany) 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Niestety nie wiem, dziewczyny kategorycznie mi zabroniły zaglądać pod spód w celu poszukiwania metki… 😁 Czytam teraz o dress code - to chyba dbały, żeby Ci cylinder nie spadł z głowy. Chyba jednak Radomsko? Cyt.: „Historyczna powierzchnia została wyposażona w meble, sprzęt współczesnych marek wnętrzarskich. Znalazły się tam m.in. krzesła TON, sofy Sits, GTV, stoliki Gubi i Toma Dixona. Na drugim piętrze znajduje się loża PKWK (Polskiego Klubu Wyścigów Konnych), w której antyki zostały uzupełnione dodatkowymi sprzętami. Loże VIP, które zajmują najwyższą kondygnację budynku, zostały wyposażone w nowe sofy, stoliki i krzesła, a także wytapetowane bardzo stylowymi tapetami Zoffany." Do Czechów by poszli? Choć też piękne meble, a marka pozycjonowana wyżej. A może odnowione antyki? Edytowano 10 listopada 2023 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Zresztą nieważne, bardzo ładne i stylowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 18 minut temu, Asia napisał: Do Czechów by poszli? Możliwe, tam w rogu Jakby czeski nabytek… i wydaje mi się , że coś z napa widziałem… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 I już się zastanawiam nad nowymi krzesłami 🤪. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Dnia 9.11.2023 o 09:09, Asia napisał: Mój nowy fotel. Całkiem dobrze obrazuje moje podejście do audio i słuchania muzyki 😁. Przyzwoita chińska jakość. Powiem tak bez słodzenia. Siedział bym w tym pokoju :). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Tu znajomy za 3640 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Wracając do tytułowego pytania. Na dupie. innymi słowy, na tyłku, na 4 literach. oj ten mój Cardenal Mendoza...to przez niego...miłego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia Przyjechał fotelik 🙂 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia (edytowany) A, feeeee! Jaki nieaudiofilski bo ma wysokie oparcie i będzie zasłaniał odbicia od ściany za słuchającym😉. Wiesz co, wstydziłbyś się. Po tylu poradach i tak kupiłeś to co Ci odpowiadało. Jak mogłeś?😂 Myslę, ze będzie bardzo wygodny. Trochę podobny do mojego. Edytowano 24 stycznia przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia 5 minut temu, Rega napisał: A, feeeee! Jaki nieaudiofilski bo ma wysokie oparcie i będzie zasłaniał odbicia od ściany za słuchającym😉. Wiesz co, wstydziłbyś się. Po tylu poradach i tak kupiłeś to co Ci odpowiadało. Jak mogłeś?😂 Myslę, ze będzie bardzo wygodny. Trochę podobny do mojego. wygoda zależy od gabarytów użytkownika. Siedziałem (184/80 ) w podobnym, z takimi samymi wynalazkami podłokietnikami i nijak nie mogłem znaleźć wygodnej pozycji pod łokcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia Mam nadzieję ze Kolega @Adi777 wypróbował przed zakupem. Mój wygląda tak i jest bardzo wygodny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia (edytowany) 4 godziny temu, Rega napisał: A, feeeee! Jaki nieaudiofilski bo ma wysokie oparcie i będzie zasłaniał odbicia od ściany za słuchającym😉. Wiesz co, wstydziłbyś się. Po tylu poradach i tak kupiłeś to co Ci odpowiadało. Jak mogłeś?😂 Myslę, ze będzie bardzo wygodny. Trochę podobny do mojego. 3 godziny temu, Rega napisał: Mam nadzieję ze Kolega @Adi777 wypróbował przed zakupem. Mój wygląda tak i jest bardzo wygodny. Sporo racji w tym co pisze @Rega ale... jest jedno ale Jesli fotel bedzie blisko tylnej ściany, to moim zdaniem juz lepiej jak ma "wbudowany absorber" 😜 Co innego u kolegi @Rega, tam z zdjecia widać że jest przestrzeń jakaś, wiec można po "audiofilsku" bez "absorbera" (chociaż w kazdym wypadku i tak kluczem jest wzrost osoby siedzacej na nim). pozdr. Edytowano 24 stycznia przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 stycznia Udostępnij Napisano 25 stycznia 4 godziny temu, Rega napisał: Mam nadzieję ze Kolega @Adi777 wypróbował przed zakupem. Mój wygląda tak i jest bardzo wygodny. Tak, jasne, siedziałem na nim w sklepie 🙂 Nie jest aż tak wysoki. Właściwie w sam raz. Jak przyjadą kolumny, to prawdopodobnie zrobię małe przemeblowanie i dam je na krótszą ścianę. Będzie więcej miejsca z tyłu, za fotelem, a i tak powinno być około 2 metry między kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts