Rega Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 12 godzin temu, michaudio napisał: odkąd uświadomił sobie że ma już z górki, to zaczął rozdawać swoje płyty. Już to przerabiałem na innym forum. Rozdałem ok 300 szt. Poczatkowo nawet brałem na siebie koszt wysyłki. Przypięto mi łatkę fałszywego filantropa. Teraz wolę wyrzucić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) Witamy w naszym polskim kociołku, mieszanka bezinteresownej podejrzliwości i zawiści gratis. Filantropia jest podejrzana, bo przecież każdy cwaniak wie, że grabić trzeba wyłącznie pod siebie. Planuję ograniczyć zakupy, wybierając płyty po dłuższym namyśle. Edytowano 16 godzin temu przez michaudio Literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 39 minut temu, Rega napisał: Już to przerabiałem na innym forum. Rozdałem ok 300 szt. Poczatkowo nawet brałem na siebie koszt wysyłki. Przypięto mi łatkę fałszywego filantropa. Teraz wolę wyrzucić. To smutne. Rozawales forumowiczom czy wsrod znajomych/rodziny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) Tak - smutne. Rozdawałem forumowiczom. Niektórzy Koledzy z Tego forum jeszcze pamiętają tę akcję ( były w sumie trzy edycje). Chciałem oddać Kolegom, których interesowały konkretne pozycje, a spotkałem się z ostracyzmem ze strony niektórych przedstawicieli tamtejszej administracji. Człowiek uczy się na błędach. Wiecej tego nie zrobię. Edytowano 16 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Rega napisał: a spotkałem się z ostracyzmem ze strony niektórych przedstawicieli tamtejszej administracji. To akurat proste jest nic na tym nie zarobili . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 15 godzin temu, fp74 napisał: Tego gościa ciężko będzie dogonić... W porównaniu do Zero Freitasa to cienki Bolek 🙃 Już to kiedyś wklejałem , info sprzed 10 lat. Ciekawe ile kolekcja liczy sztuk obecnie https://geekweek.interia.pl/styl-zycia/ciekawostki/news-uzaleznil-sie-od-kupowania-winyli-ma-ich-juz-kilka-milionow,nId,1501465#pst79957592 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts