MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Jest i Black Piano Bo Black Piano rządzi ...w przyszłym roku przewidziana jest u mnie wymiana paczek - oczywiście w kolorze Black Piano 😁 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A pokrowce na kolumny już uszyte? Bo bez nich utrzymanie Piano Blacka w czystości to katorga. Widać na nich każdy paproch i cząstkę kurzu. Po sprzątaniu wystarczy przejść przez pokój, i od razu coś na nich zauważysz. Mam kolumny w pianoblacku już ósmy rok, mają dożywocie, bo to ukochany dźwięk mojej żony, ale drugich kolumn w pianoblacku nie wziąłbym nawet za darmo. 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, michaudio napisał: A pokrowce na kolumny już uszyte? Bo bez nich utrzymanie Piano Blacka w czystości to katorga. Widać na nich każdy paproch i cząstkę kurzu. Po sprzątaniu wystarczy przejść przez pokój, i od razu coś na nich zauważysz. Mam kolumny w pianoblacku już ósmy rok, mają dożywocie, bo to ukochany dźwięk mojej żony, ale drugich kolumn w pianoblacku nie wziąłbym nawet za darmo. Wszystkie miałem i nadal mam w Piano i nie mam problemu z utrzymaniem ich w czystości a mieszkam w samym centrum miasta. Wystarczy raz w tygodniu delikatne przetarcie ich ściereczką z miękkiej mikrofibry. Zresztą nie wyobrażam sobie by nie przetrzeć klocków i paczek co najmniej raz w tygodniu. W przyszłym roku chcę wymienić paczki i oczywiście też na Black Piano 😁 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu (edytowany) Moje sa "przecierane" gdy sprzątanie domowe i to wystarczy. Ale u mnie fornir, wiec... inna para "kaloszy" Edytowano 50 minut temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu (edytowany) 22 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Moje sa "przecierane" gdy sprzątanie domowe i to wystarczy. Ale u mnie fornir, wiec... inna para "kaloszy" Ale musisz przyznać że paczki w Black mają swoją dostojność 😁 ...i może się mylę ale w tym kolorze zawsze je szybciej można sprzedać niż w kolorze drzewa, wenge - przynajmniej ja tak miałem. Wszystkie czarne jakie miałem sprzedawałem w przeciągu kilkunastu dni. Przed chwilą, MacieQ napisał: Edytowano 30 minut temu przez MacieQ Odpisz, cytując
Recommended Posts