MacieQ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Jest i Black Piano Bo Black Piano rządzi ...w przyszłym roku przewidziana jest u mnie wymiana paczek - oczywiście w kolorze Black Piano 😁 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A pokrowce na kolumny już uszyte? Bo bez nich utrzymanie Piano Blacka w czystości to katorga. Widać na nich każdy paproch i cząstkę kurzu. Po sprzątaniu wystarczy przejść przez pokój, i od razu coś na nich zauważysz. Mam kolumny w pianoblacku już ósmy rok, mają dożywocie, bo to ukochany dźwięk mojej żony, ale drugich kolumn w pianoblacku nie wziąłbym nawet za darmo. 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, michaudio napisał: A pokrowce na kolumny już uszyte? Bo bez nich utrzymanie Piano Blacka w czystości to katorga. Widać na nich każdy paproch i cząstkę kurzu. Po sprzątaniu wystarczy przejść przez pokój, i od razu coś na nich zauważysz. Mam kolumny w pianoblacku już ósmy rok, mają dożywocie, bo to ukochany dźwięk mojej żony, ale drugich kolumn w pianoblacku nie wziąłbym nawet za darmo. Wszystkie miałem i nadal mam w Piano i nie mam problemu z utrzymaniem ich w czystości a mieszkam w samym centrum miasta. Wystarczy raz w tygodniu delikatne przetarcie ich ściereczką z miękkiej mikrofibry. Zresztą nie wyobrażam sobie by nie przetrzeć klocków i paczek co najmniej raz w tygodniu. W przyszłym roku chcę wymienić paczki i oczywiście też na Black Piano 😁 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Moje sa "przecierane" gdy sprzątanie domowe i to wystarczy. Ale u mnie fornir, wiec... inna para "kaloszy" Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 22 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Moje sa "przecierane" gdy sprzątanie domowe i to wystarczy. Ale u mnie fornir, wiec... inna para "kaloszy" Ale musisz przyznać że paczki w Black mają swoją dostojność 😁 ...i może się mylę ale w tym kolorze zawsze je szybciej można sprzedać niż w kolorze drzewa, wenge - przynajmniej ja tak miałem. Wszystkie czarne jakie miałem sprzedawałem w przeciągu kilkunastu dni. Przed chwilą, MacieQ napisał: Edytowano 1 godzinę temu przez MacieQ Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu (edytowany) 1 godzinę temu, MacieQ napisał: może się mylę ale w tym kolorze zawsze je szybciej można sprzedać niż w kolorze drzewa Jak rozmawiałem kiedyś z Pawłem Urbańskim (YB Audio) to powiedział mi, że orzechowy fornir brali niegdyś w ilościach hurtowych, tyle tego schodziło. Blisko połowa zamówionych kolumn była w orzechu, reszta dzieliła się między różne wykończenia. Sam mam paczki w odcieniu "midnight blue", który w zwykłym świetle wygląda prawie jak "piano black". Uniwersalne rozwiązanie, ale gdybym mógł, to wybrałbym jednak drewno, może nawet ten banalny orzech. Dodaje klimatu pomieszczeniu. Edytowano 2 minuty temu przez Rafał S Odpisz, cytując
Recommended Posts