Rega Napisano Niedziela o 19:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:36 (edytowany) Ja wiem , ze na wystawach obraz jest ustawiany na tryb sklepowy. Mnie bardziej chodziło nie o nasycenie kolorów, ale bardziej o jakość samego obrazu. Smużenie, czerń, częstotliwość odswieżania, itp. Nawet przy trybie ,,oczojebnym,, da się to wyłapać. Swojego czasu, przez kilka lat , byłem forumowiczem na HDTVPolska. Tym od Gmeru. Wiem coś na ten temat. Edytowano Niedziela o 19:39 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 19:41 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:41 4 minuty temu, Rega napisał: Swojego czasu, przez kilka lat , byłem forumowiczem na HDTVPolska. Tym od Gmeru. Wiem coś na ten temat. Ja też 🙂. Ale Twojego nicka nie pamiętam 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Niedziela o 19:44 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:44 (edytowany) To żadna tajemnica . Byłem tam jako Gandalf2305. 2009-2015. Do czasu , kiedy udowodniłem nowemu moderatorowi (Koperowi), ze ośmiela się czytać prywatną korespondencję. Od tego czasu mnie tam NIE MA. Koper po tym incydencie stwierdził, ze moje posty będą zamieszczane PO wcześniejszej weryfikacji przez niego. To był chwyt ,,poniżej pasa,, . Zrezygnowałem, pomimo, że forum było bardzo ok. Do czasu pojawienia się Kopera. Później stało się tubą firmy kalibrującej tv , należącej do Kopera. Edytowano Niedziela o 19:58 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 20:02 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:02 13 minut temu, Rega napisał: forum było bardzo ok. Do czasu pojawienia się Kopera. Później stało się tubą firmy kalibującej tv , należącej do Kopera. Fakt. Od kiedy pojawił się ten Pan, forum przybrało bardzo "komercyjny" charakter. Ja byłem tam chyba nawet przed 2008 ale Twojego nicka nie kojarzę. Pamiętam za to bardzo dobrze naszego wspólnego kolegę Marka @Dedala 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Niedziela o 20:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:13 Tak, Marek później był obecny , jako Dedal75 na Audiolubie. Też tam byłem jakiś czas, do kiedy ośmieliłem się mieć odmienne zdanie niż Angel😉. Zaproponował mi, zebym sobie poszukał innego miejsca. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Niedziela o 20:15 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:15 Aaa, to czasy Panowie jak byłem jeszcze normalny😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Niedziela o 20:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:19 (edytowany) Wszyscy byliśmy normalni. To teraz mamy jakieś odchylenia od normy🤣. PS Ale Panowie to temat o jaskiniach. Zboczyliśmy z tematu. Ja przepraszam i obiecuję poprawę😉 Edytowano Niedziela o 20:35 przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano Niedziela o 21:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:33 (edytowany) 1 godzinę temu, Rega napisał: Wszyscy byliśmy normalni. To teraz mamy jakieś odchylenia od normy🤣. Teraz po prostu mamy wyebane na ukrywanie tego... 🤪 Edytowano Niedziela o 21:33 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Poniedziałek o 16:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:53 (edytowany) Altec na oryginalnym crossover. Beyma 18 calowa/aktywnie. Skromnie, prosto i właścicielka zadowolona/sound. Edytowano Poniedziałek o 17:01 przez AudioTube 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 18 minut temu, MarcKrawczyk napisał: To PMC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Raczej nie 🤭 KerrAcoustic w Polsce egzotyka. Za to deski do krojenia mięsa pod klockami znane, bo z IKEI. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Fajne te Kerr Acoustic. Na stronie podają , że ich dystrybutorem w PL jest SoundClub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 40 minut temu, KrólKiczu napisał: To PMC? Z.tego co widze , 2 półka od góry to Philips. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts