MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Ten kominek mnie rozwalił… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Ten kominek mnie rozwalił… Może się grafikowi obrazki pomyliły, miał za dużo otwartych okienek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Ten kominek mnie rozwalił A to nie grill? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 12 minut temu, misiekx napisał: A to nie grill? Nie, pełnoprawny kominek… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Powinien być chowany w suficie. Jak peryskop łodzi podwodnej. A odnośnie pozostałych poprzednich zdjęć, to mam jakieś dziwne wrażenie, że wszystkie są robione przez te samą firmę. Ze względu na wiadomy fotel. To już lekka przesada - wszędzie ten sam. Choć na jednym zdjęciu mogliby taboret wstawić. Byłaby jakaś odmiana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Z tym fotelem to tak jak z polecaniem jednych i tych samych wzmacniaczy, czy kolumn. Ktoś uznał, że jest "audiofilski" no to poszło i każdy majętny snob sobie taki fotel sprawił. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 (edytowany) Mi się całkiem podoba, zapewne też wygodny - przynajmniej dla właścicieli. Wątpię, żeby ktoś go kupował z powodu snobizmu albo jakiegoś innego dziwnego, ale faktycznie, trochę już to nudne 😁 @MarcKrawczyk Ładne to ostatnie pomieszczenie, choć odrobinę za dużo drewna, no i kolumny jakieś takie małe... Edytowano 8 listopada 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 14 godzin temu, Rega napisał: Choć na jednym zdjęciu mogliby taboret wstawić. Byłaby jakaś odmiana. Tu masz prawie taboret… 9 godzin temu, Adi777 napisał: no i kolumny jakieś takie małe... Tu lepiej? 16 godzin temu, Asia napisał: Może się grafikowi obrazki pomyliły, miał za dużo otwartych okienek Architekci często tak mają, ale gdzie był inwestor i wykonawca? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 Burzysz moje naiwne przekonanie, że jest odwrotnie i architekt przycina rozbuchane fantazje 😃. Tym niemniej mnie to wygląda na wklejkę w fotoszopie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Tu lepiej? Co to za przybysz z kosmosu? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2023 38 minut temu, Adi777 napisał: Co to za przybysz z kosmosu? 😁 Biję się w piersi, nie jestem specjalistą od naima a na tym nocnym zdjęciu ta końcówka mocy i przedwzmacniacz Naim Statement wyglądała jak kolumna, tu ujęcie dzienne… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Ciekawe ile cali ma ten ekran w głębi… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 (edytowany) Po grze światłocienia na ścianie po prawej i podłodze, odnoszę wrażenie, że to naturalny widok za oknem. Nawiasem mówiąc bardzo ładny. A tu też mogłem nie stosować gładzi tylko zrobić napis THE WALL Edytowano 11 listopada 2023 przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Myślałem, że znasz mnie ze strony częstego uprawiania sarkazmu, no dobra może wreszcie powinienem nauczyć się w emotki… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 (edytowany) Znam, znam - a co nie można się podroczyć?😉 Wiem, że nadawałbyś się do Loży Szyderców. 🤣 Myślę, że to może oddawać Twoją i moją postawę Edytowano 11 listopada 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Uwielbiam, oni się nigdy nie znudzą w przeciwności do Benny Hilla… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 old is gold Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 Music Bar w Tokio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 listopada 2023 Nie wiadomo co lepsze? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 Dnia 8.11.2023 o 18:08, MarcKrawczyk napisał: Nie, pełnoprawny kominek… Stary projekt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 Taboret dla kolegi @Rega… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 No, w końcu coś innego😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 To jeszcze coś swojskiego… 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 16 listopada 2023 Udostępnij Napisano 16 listopada 2023 Kkimatycznie 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 17 listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 listopada 2023 Melomanistycznie🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts