Skocz do zawartości

Recommended Posts

@Nowy75 Wyobraź sobie, że lodóweczka firmy Dantax (produkującej sprzet audio) stoi u mnie i ..... zbiera kurz. Zaopatrzony barek podobnie. Zwyczajnie nie ma chętnych do odwiedzin. Podobnie z barkiem, pomimo, że podpierają go dwa standy Dynaudio Professional i na ogół jest zaopatrzony dość dobrze, to nie interesuje nikogo☹️

Tomek - przepraszam za OT.  Kabel już spakowany.

IMG_20241111_190036.jpg

IMG_20241111_190045.jpg

IMG_20220820_174255.jpg

IMG_20240304_201349.jpg

8 minut temu, Rega napisał:

@Nowy75 Wyobraź sobie, że lodóweczka firmy Dantax (produkującej sprzet audio) stoi u mnie i ..... zbiera kurz. Zaopatrzony barek podobnie. Zwyczajnie nie ma chętnych do odwiedzin. Podobnie z barkiem, pomimo, że podpierają go dwa standy Dynaudio Professional i na ogół jest zaopatrzony dość dobrze, to nie interesuje nikogo☹️

Tomek - przepraszam za OT.  Kabel już spakowany.

IMG_20241111_190036.jpg

IMG_20241111_190045.jpg

IMG_20220820_174255.jpg

IMG_20240304_201349.jpg

Świat chyli się ku upadkowi 😀 . Ale fakt,sam kuleję towarzysko od paru lat... . Podobno brak czasu 😀 . @tomek4446 dołączam się do przeprosin za OT

2 godziny temu, Rega napisał:

A podpisałeś umowe z zakładem energetycznym na taryfę nocną? Zawsze to taniej. Przy takiej ilości grzałek to może być opłacalne. 

Tylko fotowoltaika!

6 godzin temu, tomek4446 napisał:

Rok myślał... i doznał olśnienia kupując nabiał.

Asiu!!! - jak miło że znowu jesteś🙂

A odnośnie fotowoltaiki - 30 gr od zakładu energetycznego za sprzedany kilowat, a w rozliczeniu kupując od zakładu energetycznego ten sam kilowat to 2 zł. Dolicz koszt instalacji oraz serwisu i ..... okaże się , że to wcale nie jest takie opłacalne jak usiłuje się nam wmówić. Zarabia na tym operator sprzedający energię oraz państwo. Klient niekoniecznie. 

7 minut temu, Rega napisał:

Asiu!!! - jak miło że znowu jesteś🙂

A odnośnie fotowoltaiki - 30 gr od zakładu energetycznego za sprzedany kilowat, a w rozliczeniu kupując od zakładu energetycznego ten sam kilowat to 2 zł. Dolicz koszt instalacji oraz serwisu i ..... okaże się , że to wcale nie jest takie opłacalne jak usiłuje się nam wmówić. Zarabia na tym operator sprzedający energię oraz państwo. Klient niekoniecznie. 

Roman już poniżej 25 gr ;)

51 minut temu, Asia napisał:

Rok myślał... i doznał olśnienia kupując nabiał.

Czyżbym słyszał nutkę złośliwości? :) 

1 godzinę temu, Nowy75 napisał:

Ale fakt,sam kuleję towarzysko od paru lat...

Od 11 lat co roku jestem na Mazurach. Może w przyszłym roku uda się spotkać. Zapraszam oczywiście do Łodzi.

1 godzinę temu, tomek4446 napisał:

Od 11 lat co roku jestem na Mazurach. Może w przyszłym roku uda się spotkać. Zapraszam oczywiście do Łodzi.

Kolega @AudioTube pisał mi jakiś czas temu,że lampiarze mili ludzie,chętnie zaproszą by pogadać,czy posłuchać, wygląda na to ,że miał rację 😀. Też bywam na Mazurach,a nawet do niedawna sądziłem ,że tam mieszkam ! 😀 . Dopóki moja Lepsza Połowa mnie nie uświadomiła 😀 . Jeśli dobry los pozwoli nam dotrwać do przyszłego roku to jestem otwarty.

22 godziny temu, tomek4446 napisał:

Właśnie kombinuje jak wywalić biblioteczkę , a wstawić barek. I to tak , aby żona się nie zorientowała :) 

Zawsze możesz do tej biblioteczki zakupić "specjalne książki" w których jest wydrążone miejsce na "to i owo" :)

Edytowano przez Chyba Miro 84