Wing0 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dotarła lampa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @Wing0 1 Fotka -> trochę ciemniejsze światło, do tego podświetlić ten centralny "pochłaniacz" tak aby jego słupki rzucały takie "porwane" cienie na ścianę i masz Transylwanię w pokoju. To żarcik taki skojarzenie moje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Dotarła lampa. i jak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu Całkiem dobrze wykonana nie ma co, bałem się że będzie lekko delikatna a ru fajnie zrobiona. Daje więcej światła i nie razi w oczy jak moje rękodzieło tzn mojej siostry ;). Spoko jest tylko pomyślę gdzie ją ustawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu @Wing0 Fotka nr 1 bardziej w klimacie odsłuchowym . Ale na obu nie sprzęt najlepiej wyeksponowany ,tylko ta gablotka z napojami dla pełnoletnich 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 2 minuty temu, Nowy75 napisał: tylko ta gablotka Ona tak przy okazji 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 3 minuty temu, Wing0 napisał: Ona tak przy okazji 😆 Gdyby zapytać doktora Freuda...😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts