Wing0 Napisano Poniedziałek o 17:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:13 Dotarła lampa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano Poniedziałek o 17:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:34 @Wing0 1 Fotka -> trochę ciemniejsze światło, do tego podświetlić ten centralny "pochłaniacz" tak aby jego słupki rzucały takie "porwane" cienie na ścianę i masz Transylwanię w pokoju. To żarcik taki skojarzenie moje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 18:15 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:15 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Dotarła lampa. i jak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano Poniedziałek o 18:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:34 Całkiem dobrze wykonana nie ma co, bałem się że będzie lekko delikatna a ru fajnie zrobiona. Daje więcej światła i nie razi w oczy jak moje rękodzieło tzn mojej siostry ;). Spoko jest tylko pomyślę gdzie ją ustawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Poniedziałek o 18:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:51 @Wing0 Fotka nr 1 bardziej w klimacie odsłuchowym . Ale na obu nie sprzęt najlepiej wyeksponowany ,tylko ta gablotka z napojami dla pełnoletnich 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano Poniedziałek o 18:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:53 2 minuty temu, Nowy75 napisał: tylko ta gablotka Ona tak przy okazji 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Poniedziałek o 19:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:00 3 minuty temu, Wing0 napisał: Ona tak przy okazji 😆 Gdyby zapytać doktora Freuda...😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu I do mnie lampka dotarła. Jak wspomnieli koledzy, fajnie pomyślana i wykonana. Niestety, nie spełniła funkcji jaką dla nie j miałem. Myślałem, ze będzie świeciła bardziej "słupem światła", punktowo, że będę mógł kierować ten słup światła w dowolny punkt. Niestety, świeci światłem rozproszonym. Ponieważ salon mam spory i na co dzień nie używam żyrandola, a kilku źródeł światła, rozmieszczonych dookoła pokoju ( trzy lampki szafkowe i dwie lampy podłogowe) to ta dołączyła do tego grona i znalazła się w jednym z narożników pokoju (po drugiej stronie od sprzętu) i stała się jedną z lampek. Ale chyba najbardziej wyszukaną i klimatyczną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) @terracan1929 Edytowano 6 godzin temu przez gienas 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) Trzeba przyznać, że pani Ewa Szykulska była piękną dziewczyną🙂 i wręcz ROZŚWIETLAŁA ten utwór. Edytowano 6 godzin temu przez Rega 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 18.11.2024 o 18:34, gienas napisał: Transylwanię w pokoju. mam takie samo skojarzenie ...... w/g mnie lampe przestawic i zmniejszyc swiatło siłę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, desmodronik napisał: mam takie samo skojarzenie ...... w/g mnie lampe przestawic i zmniejszyc swiatło siłę. Dla mnie to skojarzenia możecie mieć nawet z grobowcem mumii lata mi to :). Ps oba zdjęcia są na tej samej lampie robione Edytowano 2 godziny temu przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Wing0 napisał: Dla mnie to skojarzenia możecie mieć nawet z grobowcem mumii lata mi to :). Nie chcielismy Kolegi urazic . tylko doradzic , bo z foto wynika ze swieci rzeczona lampa troche za jasno , przynajmniej w moim postrzeganiu sprawy .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Wing0 napisał: Dla mnie to skojarzenia możecie mieć nawet z grobowcem mumii lata mi to :). i bardzo dobrze. Nie miałem na celu Cię urażać. Ale ten kącik z wiolonczelą? 🥳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Deczko Panowie ciężko ocenić że zdjęcia gdzie na obu świeci ta sama lampa tylko aparat w telefonie złapał inna ostrość ;). Kupiłem 3 żarówki różnej mocy o różnej barwie wybrałem taka jaka nam najbardziej odpowiadała ;). Jest spoko, a co do wystroju każdy ma tam swoje preferencje ja lubię ciepło inni chłodno ;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 godzin temu, terracan1929 napisał: I do mnie lampka dotarła. Jak wspomnieli koledzy, fajnie pomyślana i wykonana. Niestety, nie spełniła funkcji jaką dla nie j miałem. Myślałem, ze będzie świeciła bardziej "słupem światła", punktowo, że będę mógł kierować ten słup światła w dowolny punkt. Niestety, świeci światłem rozproszonym. Ponieważ salon mam spory i na co dzień nie używam żyrandola, a kilku źródeł światła, rozmieszczonych dookoła pokoju ( trzy lampki szafkowe i dwie lampy podłogowe) to ta dołączyła do tego grona i znalazła się w jednym z narożników pokoju (po drugiej stronie od sprzętu) i stała się jedną z lampek. Ale chyba najbardziej wyszukaną i klimatyczną. Podejzewam, ze masz mozliwość wymiany " zarowki " i propagacje swiatla rożnych kontow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 6 minut temu, audiowit napisał: Podejzewam kontow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu Taka anegdota. Na zebraniu rodzicow w szkole matka protestuje, ze syn ma 5 z fizyki i to niemozliwe bo z wszystkich innych przedmiotow ma same 6. Na to zirytowany rodzic innego ucznia do u nauczycielki. Niech już mu pani postawi tą 6. I tak bedzie pracował u mojego syna ktory ma same 3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts