Skocz do zawartości

Recommended Posts

I do mnie lampka dotarła. Jak wspomnieli koledzy, fajnie pomyślana i wykonana.

Niestety, nie spełniła funkcji jaką dla nie j miałem. Myślałem, ze będzie świeciła bardziej "słupem światła", punktowo, że będę mógł kierować ten słup światła w dowolny punkt. Niestety, świeci światłem rozproszonym.

Ponieważ salon mam spory i na co dzień nie używam żyrandola, a kilku źródeł światła, rozmieszczonych dookoła pokoju ( trzy lampki szafkowe i dwie lampy podłogowe) to ta dołączyła do tego grona i znalazła się w jednym z narożników pokoju (po drugiej stronie od sprzętu) i stała się jedną z lampek. Ale chyba najbardziej wyszukaną i klimatyczną.

ZdjcieWhatsApp2024-11-22o19_23.58_275f6e91.jpg.c308d6743c543be4b99ff5b7722be37f.jpg

28 minut temu, desmodronik napisał:

mam takie samo skojarzenie ......  w/g mnie  lampe  przestawic  i  zmniejszyc  swiatło siłę.

Dla mnie to skojarzenia możecie mieć nawet z grobowcem mumii lata mi to :). 

Ps oba zdjęcia są na tej samej lampie robione ;)

Edytowano przez Wing0

5 minut temu, Wing0 napisał:

Dla mnie to skojarzenia możecie mieć nawet z grobowcem mumii lata mi to :). 

Nie  chcielismy  Kolegi  urazic   .   tylko  doradzic ,  bo  z  foto  wynika  ze  swieci   rzeczona   lampa  troche  za  jasno  , przynajmniej   w moim postrzeganiu  sprawy ....

Deczko Panowie ciężko ocenić że zdjęcia gdzie na obu świeci ta sama lampa tylko aparat w telefonie złapał inna ostrość ;). Kupiłem 3 żarówki różnej mocy o różnej barwie wybrałem taka jaka nam najbardziej odpowiadała ;). Jest spoko, a co do wystroju każdy ma tam swoje preferencje ja lubię ciepło inni chłodno ;).

19 godzin temu, terracan1929 napisał:

I do mnie lampka dotarła. Jak wspomnieli koledzy, fajnie pomyślana i wykonana.

Niestety, nie spełniła funkcji jaką dla nie j miałem. Myślałem, ze będzie świeciła bardziej "słupem światła", punktowo, że będę mógł kierować ten słup światła w dowolny punkt. Niestety, świeci światłem rozproszonym.

Ponieważ salon mam spory i na co dzień nie używam żyrandola, a kilku źródeł światła, rozmieszczonych dookoła pokoju ( trzy lampki szafkowe i dwie lampy podłogowe) to ta dołączyła do tego grona i znalazła się w jednym z narożników pokoju (po drugiej stronie od sprzętu) i stała się jedną z lampek. Ale chyba najbardziej wyszukaną i klimatyczną.

ZdjcieWhatsApp2024-11-22o19_23.58_275f6e91.jpg.c308d6743c543be4b99ff5b7722be37f.jpg

Podejzewam, ze masz mozliwość wymiany " zarowki " i propagacje swiatla rożnych kontow.