MMarek Napisano Środa o 14:53 Autor Udostępnij Napisano Środa o 14:53 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Taaak? To czemu Pan Marek nie kupił fona Samsunga, przecież podkręca kolory jak żaden inny. Ano dlatego, że Marek jest pixeloboyem. Poza tym każdą fotkę traktuje softem edycyjnym i nie w smartfoniku, ale w "prawdziwym" stacjonarnym kompie 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Środa o 14:55 Udostępnij Napisano Środa o 14:55 Profesional. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Czwartek o 14:15 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:15 Dzisiaj znowu dwie godzinki wyrwane fotelowi.... Ale nawijany na koła był już tylko asfalt. 😁🚴♂️ 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano Piątek o 15:00 Udostępnij Napisano Piątek o 15:00 (edytowany) Ostatnie chwile przed planowanym załamaniem pogody. Marne 18km, ale zawsze do przodu Lasy w Nadleśnictwie Karnieszewice, okolice Koszalina. No i spotkałem fajną ekipę Edytowano Piątek o 15:08 przez lpomis 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Piątek o 15:08 Udostępnij Napisano Piątek o 15:08 8 minut temu, lpomis napisał: Ostatnie chwile przed planowanym załamaniem pogody. Marne 18km, ale zawsze do przodu Lasy w Nadleśnictwie Karnieszewice, okolice Koszalina. No i spotkałem fajną ekipę Jak w Alpach.... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Piątek o 15:29 Udostępnij Napisano Piątek o 15:29 (edytowany) Dobra, śmigam po rower. A jak już jesteśmy przy gnu to sporo wycieleń obserwuję Edytowano Piątek o 15:30 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Piątek o 16:15 Udostępnij Napisano Piątek o 16:15 44 minuty temu, kaczadupa napisał: A jak już jesteśmy przy gnu to sporo wycieleń obserwuję Czyli nasza kraina niedługo mlekiem popłynie. Czekamy jeszcze na miód... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Piątek o 17:03 Udostępnij Napisano Piątek o 17:03 Politycy w kampanii już usiłują nam wmówić, że tyrają tylko po to, by smarować wyborcom tyłki miodem. Potem okazuje się, że niby leją miód (a bardziej wodę) na uszy wyborców... A po wyborach ten miodek w uszach wyborców okazuje się być już tylko zwykłą woskowiną... I tak co wybory... Ale nie ma co obrażać się na rzeczywistość, na miodek musimy zapracować sami. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 05:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:56 Słońce za oknem więc jedziemy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano wczoraj o 09:57 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:57 Dnia 2.04.2025 o 12:20, MMarek napisał: Polecam bardzo kurtkę na rower, nawet nie spodziewałem się, że taka fajna. Przy wzroście 174 cm i wadze 75 kg rozmiar XL jest odpowiedni. Cena i jakość kapitalna. Nie tylko zimowa, ale także wiosenno jesienna. https://www.temu.com/pl/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099708065201&_oak_stage=6&_oak_page_source=703&refer_page_name=home&refer_page_id=10005_1743589505992_n2ke1byvxt&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=qjhvskgo9k Tak kurtka kurtka prezentuje się na modelu Oczojebność, a tym samym widoczność na rowerze jest zaletą nie do przecenienia. Mariusz @MariuszZzapewne wie gdzie to było sfocone? 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano wczoraj o 10:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:24 Nie tylko Mariusz poznaje miejsce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano wczoraj o 10:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:26 21 minut temu, MMarek napisał: Mariusz @MariuszZzapewne wie gdzie to było sfocone? Moje misto. W drodze na "drugie" molo. Spędziłem wiele czasu po tej stronie kanału za młodego z wędką. Poza tym kuter, na którym ojciec zarabiał na życie stał z tamtej strony. Często na nim bywałem marząc o morskich przygodach 😎 Na marzeniach się skończyło niestety. Ojciec jak dowiedział się, że chcę zostać marynarzem dał mi do zrozumienia po ojcowsku, że to glupi pomysł i tak oto zamiast odwiedzać dzieci w różnych portach na świecie popisuję sobie na forum 🤣 Pozdrawiam serdecznie. M 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano wczoraj o 10:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:29 Ale pUstki nie odczuwasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 10:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:31 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Słońce za oknem więc jedziemy. Tylko lód usunę z rowerka i w drogę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 10:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:35 Ja chyba będę już kołował do lądowania. Ledwo na fonie piszę, tak łapy zgrabiały z zimna. Nawet przez moment jakiś grad sypnął. Oby cały kwiecień taki nie był. Niech ta zima spie…dala. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano wczoraj o 10:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:47 16 minut temu, gienas napisał: Ale pUstki nie odczuwasz? Ogromną. Szczególnie po rodzicach i dziadkach, którzy w Ustce żyli i tam spoczywają 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 11:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:54 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Niech ta zima spie…dala. U mnie właśnie śnieg napierdziela . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 11:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:58 A było już tak pięknie. Komu to przeszkadzało… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Dobrze, że w tygodniu skorzystałem, bo dzisiaj to jak za karę...brrr. no i w mordewind wieje taki ze hej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Jak dobrze, że rano się wygrzebałem. Teraz atak śnieżycy za oknem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Przesadzacie. Wyszedłem na 3 godzinki - pogoda całkiem ładna. Wiatr sypał w oczy piaskiem, aż miło. Do tego grad tak przyjemnie zacinał z ukosa. No i trzeba było czasem robić uniki przed połamanymi gałęziami. Ani chwili nudy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowany) @AudioTube Adam wspomniałeś , abym napisał krótką recenzję nowych butów. Po trzech tygodniach użytkowania mogę coś skrobnąć. Porównując do starych Shimano SH-MT701 GTX , LEATT ProClip 8.0 Endurance są : - bardziej ergonomiczne , co zauważyłem na dłuższym odcinku jazdy. Wyprofilowanie buta sprawia , że siła nacisku na platformę , naturalnie przeniesiona jest na przednią część stopy. Shimano tego nie mają , stopa układa się płasko. Na krótkich odcinkach jazdy , komfort jazdy jest zbliżony, przy dłuższym Leatt-y wygrywają. - w Leatt - ach zdecydowanie lepiej się chodzi , są bardziej elastyczne , choć podeszwa twarda. - do zakładania Leatt- ów trzeba przywyknąć , Shimano w tym aspekcie są wygodniejsze. - plusem Leatt-ów są dołożone dwie wyprofilowane wkładki. Cieńsza i grubsza. Różnica między nimi to ok. 3 mm , wydawało by się niewiele , a zmienia diametralnie komfort użytkowania. - różnic w samych systemach zapinania nie ma. Tak jedne jak i drugie działają idealnie. To tyle na razie , w deszczu jeszcze nie jechałem , o trwałości też nie będę się wypowiadał , ale jak na razie na plus. Edytowano 20 godzin temu przez tomek4446 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Raczej nie stać mnie na takie buty ale cenę zobaczę, może jakaś promocja… No i dobrze mówiłem, że mnie stać bo jeszcze pedały do zmiany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Raczej nie stać mnie na takie buty ale cenę zobaczę, może jakaś promocja… Jak coś to od razu powiem , że szybciej niż w normalnych, to w nich nie pojedziesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Tak, jednak nigdy nie jeżdżę jak pada deszcz ( to, że przez ostatnie 5 miesięcy padał może 5 dni to inna sprawa) a chciałbym poczuć smak takiej deszczowej przygody. Tylko nie przemoknąć właśnie. Nie cierpię przemoczonych butów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts