Artur Brol Napisano wczoraj o 20:39 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:39 Witam. Nie szkoda takich kolumn przez sasiadow sie pozbywac? Masz naprawde dobry zestaw, ktory chyba nawet przy cichym sluchaniu nic nie traci. Wiec moze troche tylko ciszej grac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano wczoraj o 20:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:44 (edytowany) 58 minut temu, Carmion napisał: jaki minimalny metraż żeby basior nie zabił? Nie powiem Ci jaki dokładnie, ale napiszę jakie miałem doświadczenia z poprzednikiem, czyli 702 S2. Salka Top Hifi Gdańsk. Na oko coś około 20-22 metrów. Wrażenia? Fatalne. Nie dało się słuchać. Bas to jedna wielka poducha, zalewał całą resztę pasma. Średnica nieczytelna. Pozostaje jeszcze kwestia samej akustyki pomieszczenia. A w Topach ogólnie to za dobrze nie jest, choć są ponoć wyjątki. Słuchałem z Rotelem Michi i Heglem H390. Dziwię się, że salon w ogóle wystawia taką kombinację u siebie. Czy ktoś to w ogóle wcześniej słucha? Edytowano wczoraj o 20:45 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 20:56 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:56 (edytowany) 2 godziny temu, lpomis napisał: Chciałbym posłuchać takich, które grają jednak większym A ja bym chciał, żeby 607s3 miały „większe wokale”. Bas - mistrzostwo świata a jak na mały monitor to nawet mistrzostwo galaktyki, góra - każdy znajdzie coś dla siebie ale… dla wokali jakby zabrakło już energii i miejsca na dwóch przetwornikach, przydałby się trzeci przetwornik, żeby wokal miał większą siłę przebicia, masę Edytowano wczoraj o 20:56 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts