Tomasz Kluczynski Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu No kształt ok, ale wybarwienie nie za bardzo. Najbardziej to podobają mi się w miarę zwykłe kolumny o bardzo ładnie zaokrąglonych krawędziach, w stylu Canton Reference 9, ewentualnie Elac z serii Vela. Z Bowersów najbardziej z wyglądu podobają mi się 702 lub 703 S3 Signature, gdyby tylko jeszcze ciut te krawędzie zrobili bardziej łagodne. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @Tomasz Kluczynski od dziś masz ksywkę "fi". Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Kraft napisał: @Tomasz Kluczynski od dziś masz ksywkę "fi". Czy to od literki phi φ z greckiego alfabetu, która jest taka ładnie okrągła? 1 Odpisz, cytując
kassyx Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Te i tak najpiękniejsze, taki blask od nich bije, że nie można ostrości złapać😜 Nie patrzcie na bałagan, remonty 😆 3 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, kassyx napisał: najpiękniejsze Dalej masz je w połączeniu z Cyrusem Classic AMP? Odpisz, cytując
MMarek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Najbardziej to podobają mi się w miarę zwykłe kolumny o bardzo ładnie zaokrąglonych krawędziach To może te, mające aż za mocno zaokrąglone krawędzie? 😀 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przynajmniej nie ma ryzyka ubicia rogu. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, MMarek napisał: To może te, mające aż za mocno zaokrąglone krawędzie? Widać , że konstruktor pomyślał też o komforcie transportu. Jak wcisnąć to wystające " coś" to można je turlać 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Może i od strony brzmienia dobry ten bajer z wystającym nad dziurą „dzyndzlem” ale z czasem stwierdzam, że wcale to ładnie nie wygląda. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu 18 minut temu, kaczadupa napisał: z wystającym nad dziurą „dzyndzlem” Ja tam myślę , że konstrukcja na wskroś przemyślana , ta dziura też fajna , browar przed żoną można schować A jak by tam jeszcze jakieś chłodzenie było to ideał 1 Odpisz, cytując
kassyx Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 11 godzin temu, kaczadupa napisał: Dalej masz je w połączeniu z Cyrusem Classic AMP? Głównie tak. Ostatnio trochę kombinuję z lampą. Ale ze względu na mały remont salonu, akustyka bardzo siadła. Nie ma tej samej przyjemności ze słuchania co wcześniej. Skończę to poustawiam wszystko od nowa i mam nadzieję, że będzie jak wcześniej. Odpisz, cytując
Recommended Posts