Skocz do zawartości

Dyfuzor , absorber czy hybryda ?

tomek4446

Recommended Posts

1 godzinę temu, tomek4446 napisał:

Panowie , my tu płaczemy , że ustroje drogie. Byłem wczoraj na przeglądzie gwarancyjnym w ASO. Kuna zżarła mi gąbkę pod klapą. Ta gąbka do niczego nie służy po za wytłumieniem. Cena nowej gąbeczki to tysiąc złociszy. Jak to usłyszałem to nagle hałas silnika stał się akceptowalny :)

IMG_4561.JPG

https://www.conrad.pl/pl/p/odstraszacz-kun-i-gryzoni-do-samochodu-kemo-m176-ultradzwieki-i-wysokie-napiecie-857140.html?vat=true&gclsrc=aw.ds&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PL+-+PMAX+-+NonBrand+-+Highseller+3_&utm_id=22004336151&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIrqnv5NSLiwMV9gqiAx1MyR3wEAQYEyABEgJIP_D_BwE&refresh=true

Stoczyłem walkę i wygrałem. Warto zmierzyć napięcie co jakiś czas. Wymiana na gwarancji.

Dzięki Panowie. Żona kupiła takie coś jak na zdjęciu. Jedno to ma jak doczytałem niwelować zapach kuny, a drugie odstraszać. Przed chwilą spryskałem. Wali to tak , że jak mi w kabinie będzie tak śmierdzieć ,to wyniosę się razem z kuną. Po spryskaniu czuje tan zapach na rękach i ... wszędzie. Pozytywne jest to , że teraz żadna kuna się na mnie nie rzuci. Wszedłem do roboty i właśnie się zastanawiam , czy szef nie powinien mi oddać połowę kasy za te preparaty , bo tak jedzie w Salonie , że żadna kuna nas nie zaatakuje :)

IMG_4562.JPG