Kanarek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dzień dobry. Jestem nowy na forum. Mam dylemat jakie kolumny podstawkowe wybrać do pokoju 18m2. Kolumny będą stały na komodzie przy dłuższej ścianie, w odległości około 10-20cm od ściany. Odległość odsłuchu to około 3m. Słucham głównie rock, polski punk i alternatywnej. Moimi faworytami są kolumny: Kef Q Concerto Meta Monitor Audio Silver 100 7G Chciałbym je zestawić ze wzmacniaczem Rotel A12 MKII lub z Sonoro Maestro Quantum. Wiem że do Rotela muszę dokupić odtwarzacz CD i sieciowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Koledzy i branża wypowiedzą się, co do konkretnych zestawień. Jeśli już kolumny muszą stać na tej komodzie, to znacznie lepiej te 20cm dla walorów brzmienia. Sądząc po Twoich propozycjach, masz całkiem przyzwoity budżet na coś sensownego, szkoda by było, by wymienione paczki dusiły się pod ścianą . Witamy na forum😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts