kaczadupa Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, Rafał S napisał: ??? Rafał, to był żart. Nawet mi nie w głowie zmiany. Ktoś musi zarabiać na nowe zabawki. Co innego zmiana wzmacniacza. Coś potężnego (i ciężkiego) wisi w powietrzu. Po malutkim Cyrusie to wręcz trzęsienie ziemi. Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Coś potężnego (i ciężkiego) wisi w powietrzu. Po malutkim Cyrusie to wręcz trzęsienie ziemi. Czekamy na Twoją relację z odsłuchów Ayre EX-8. Sądząc po recenzji w audio - moje granie. https://audio.com.pl/testy/stereo/odtwarzacz-cd-wzmacniacz/4102-ayre-acoustics-cx-8-ex-8 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Taki jest plan ale najpierw tańszy zamiennik. Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Te po szkole muzycznej to za nic nie mają słuchu. Przez ponad 10 lat wynajmowałem mieszkanie dziewczyną studiującym na Akademii Muzycznej. Waltornia , fortepian , skrzypce , wiolonczela , śpiew i nie wiem jak one kończyły tą uczelnię / pozom musi być kiepski / , bo jak przychodziły do mnie i robiłem test kabli , to żadna nie słyszała różnic W takim razie to wysoki poziom nauczania i słuch dobry skoro kabli nie słyszała. Edytowano 3 godziny temu przez Nie wszystko wiedzący Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, kaczadupa napisał: tańszy zamiennik. Dopiero teraz zerknąłem na cenę pod spodem recenzji w Audio. Nawet po rabacie będzie grubo. A było wziąć po taniości D2R z ciepłym piecykiem typu SN3. Zamiennik jakiej firmy? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Rafał S napisał: Zamiennik jakiej firmy? Będzie to Etos! 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, kaczadupa napisał: Będzie to Etos! W końcu trafi do Ciebie Rega Aethos? Wspaniale. Po opisach: zdecydowanie moje granie! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts