Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 191 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  1. Głośniki surround

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Audio input

• 3 odpowiedzi
    • 904 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  3. projektor 1 2

• 28 odpowiedzi
    • 14k wyświetleń
  4. Kino domowe do 3500zł

• 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 806 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 872 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Na pewno mają brzmienie. Szkoda, że niektóre taki wysoki SPL...
    • Z pamięci mogę coś tam napisać o dwóch ww wzmacniaczach vs WSH 605.  Dla mnie Copland CSA 70 zupełnie odpada jakością brzmienia przy WSH605, Copland - uproszczona wyraźnie średnica, wyeksponowana i podbarwiona góra pasma oraz poluzowany dół a Hegel 190 będzie nadal z mniejszymi źródłami pozornymi od WSH605 - a zwłaszcza  „suchą górą pasma”  i bez takiego uderzenia na basie w rocku czy metalu - zwłaszcza przy głośniejszym graniu ale w zamian będzie bardziej zaznaczał niskie zejścia basu.  Jak widać, Unitra wcale nie musi być chłopcem do bicia w swoim przedziale cenowym na tle zagranicznej konkurencji. No i H190 to brumienie trafa, nawet samo Top HiFi napisało w klubie Hegla na AS, że zwłaszcza model H190 ma z tym problem. 
    • Nie zwracam na to uwagi, jeżeli komuś przeszkadza można to wyłączyć, ale nie o tym.   Wczoraj spędziłem długie godziny na słuchaniu i pierwszy raz to powiem o DACu - czuje różnice i jest dużo lepiej. W trybie NOS barwa dźwięku jest czarująca. Bas jest mocniejszy, sprężysty i lepiej kontrolowany bynajmniej w moim małym pomieszczeniu. Ogólnie dźwięk zyskał na jakości w moim odczuciu. Testowałem już kilka dac jak i streamery typu Wiim Ultra i żaden nie dał mi takiego efektu. Polecam sprawdzić ten sprzęt. Dodam że jest spięty zwykłymi kablami RCA z Amazon za 15 zł. Zasilacz oryginał w trybie AC. Źródło laptop na przemian z telewizorem.
    • Ale tu już oprócz samej jakości dochodzą preferencje - zarówno nasze, jak i naszych kolumn.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...