Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 186 tematów w tym forum

• 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  1. Canton soundbar 9 i smart sub 8

• 8 odpowiedzi
    • 579 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  2. Kompletne kino domowe

• 8 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  3. Amplituner który lepszy

• 8 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  4. Jak to poustawiać ?

• 8 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  5. Onkyo 656 + Netflix

• 8 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  6. Pierwszy uniwersalny zestaw

• 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  7. Kino domowe 5.1 ~3k

• 8 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  8. Kino 1.1

• 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  9. Problem z REL T5i

• 8 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Jaka tam szkoda? Nikt na forum nawet tego nie kupił, tylko ględził. Tyle warta firma, że ucieka z stąd dwóch najważniejszych ludzi. Od początku wiedziałem, że to tak się skończy.
    • Jak poszukiwałem dzisiaj, to znalazłem 3-częściowy wywiad z nimi. W Unitrze w tej chwili zachodzą zmiany i zaczynają przekładać wajchę w kierunku produkcji. Może te zmiany w zarządzie też są tym spowodowane. Do tego dochodzi kwestia zajęcia się Diorą. Ja na razie nie patrzę na to jako zwijanie się z rynku. Może to zaplanowane od początku założenia, że w pewnym momencie takie zmiany zajdą, bo panowie mają ruszyć projekt do momentu gdy właśnie tą wajchę Unitra przełoży na zwiększenie produkcji i sprzedaży.  Na razie informacja jest taka, ze odchodzą z zarządu. To niekoniecznie oznacza odejście z firmy, ale o tym pewnie niedługo się dowiemy.
    • @Tomasz Kluczynski Przeczytałem to porównanie: konkretne i sugestywne. Widać, że nie są to dwa bieguny, oba pewnie grają dość naturalnie, ale Topping jednak trochę bardziej stawia na precyzję i przejrzystość, a Laiv - na gęstość i soczystość. Po tym opisie: dla siebie z tych dwu wybrałbym oczywiście Laiva, choć Topping może okazać się bardziej uniwersalny.  Tomek - dzięki i brawa dla Ciebie, że w tej strefie działań wojennych udało Ci się przebić z kilkoma merytorycznymi wpisami o ciekawych przetwornikach za jeszcze rozsądne pieniądze.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...