Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 025 tematów w tym forum

1. 8 letnie kolumny 1 2

• 36 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  2. Denon & Klipsch upgarde

• 19 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  3. Monitor Audio 6G 200

• 10 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 39 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  4. Wymiana ampli rx v 771

• 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 704 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 991 wyświetleń
  5. Yamaha V-RX740 pod PC

• 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  6. Kino domowe 4000-5000 zł 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  7. Amplituner do Canton 125 MX

• 4 odpowiedzi
    • 861 wyświetleń
  8. Kino domowe za 2-2,5k 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  9. Jaki zestaw 5.1 do Denon AVR-X540BT

• 18 odpowiedzi
    • 10,7k wyświetleń
  10. Amplituner+Kolumny 1500

• 3 odpowiedzi
    • 749 wyświetleń
  11. Amplituner Pioneer VSX-534D

• 9 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 85 odpowiedzi
    • 14,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 978 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Kto próbuje cokolwiek wybielić. Mówię tylko zostawić to i iść dalej. Wszystko to tylko ludzi powstrzymuje od parcia do przodu. Zabiera energię, spokój umysłu, a to wszystko jest potrzebne by cokolwiek zrobić, z miejsca ruszyc, zająć się przyszłością,  bo tylko to jest ważne,  a nie trzymanie się kurczowo czegoś tak negatywnego, co na dodatek jest przez polityków wykorzystywane, mieli by jeden argument mniej w ich pyskowkach.
    • I co gra Ci to przy takim ustawieniu? Bo tez myslalem o dolozeniu scianki, ale audio na niej kompletnie nie widze. Sam tv tak. 
    • Jeśli chodzi o pianki to klasyczny problem - zjadały więcej góry niż reszty. Wiedziałem o tym jak je zamawiałem (są wykresy na stronie MA) i dlatego planowałem je jako uzupełnienie innych ustrojów, które na papierze mają odmienny charakter. Jednak w tym konkretnym położeniu na ścianie wpływ pianek na soprany był zwyczajnie zbyt duży, większy niż się spodziewałem. Były to 2 sztuki PM-8KL 60X60. Zresztą bardzo ładnie wykonane, aż przyjemnie dotknąć i popatrzeć. @lpomis, @Mikelas76, @DiBatonio: odpowiadając na wcześniejsze pytania - niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat skuteczności Myronów E na moim suficie. Przykleiłem je w okresie, gdy miałem b. silne zakłócenia z sieci elektrycznej po zainstalowaniu fotowoltaiki w bloku. Wszystko brzmiało wtedy beznadziejnie i Myrony tego nie zmieniły. (Ale to osobny temat, jak już mówiłem Jackowi i Mariuszowi: pomógł na to z grubsza dopiero kondycjoner z trafem separującym.) Ogólnie mój pokój i problemy z dźwiękiem to tak specyficzna sprawa, że nie można na tej podstawie wyciągać żadnych konkretnych wniosków. Jeszcze dodam, że ostatnie eksperymenty z akustyką bardzo dały mi w kość (demontaż szafek, żeby zrobić miejsce na panele), a nic sensownego z tego nie wyszło. Jest jeszcze kilka ustrojów i kombinacji ich rozmieszczania, które planuję sprawdzić, ale robię to z gasnącym przekonaniem w skuteczność tego typu działań w moim pomieszczeniu.
    • Zgoda Krafcie,u nas to król, a sąsiedzi pewnie go nazywają inaczej i nic nam do tego. Podobnie nie wtrącam się w to , że na Ukrainie szef ludobójców Bandera to bohater narodowy,a jego siepacze to żołnierze.  Ale u nas to nie tylko nie wypada,to nawet nie zgadza się z definicją,bo czystka etniczna to nie wojna. Celem Chrobrego było poszerzenie terytorium,i zagrabienie dóbr,a nie wybicie do nogi wszystkich sąsiadów. Co oczywiście nie czyni ofiar miecza i gwałtów ofiarami mniejszej wagi
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...