Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 038 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  1. Tannoy m4

• 16 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  2. Onkyo 507 vs Pioneer 819

• 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 23 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  3. głosniki,subwoofer,kable

• 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  4. Soundbar do 2000 zł

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 34 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  5. Więcej basu!

• 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  6. 5.1 , 7.1 , czy nie warto?

• 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  7. Yamaha RX-V463

• 3 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witek WBA, potem DSP, potem jeszcze mastertuningi masz tam USB chyba koło pilota dałem w pudełku. Ściąga się że strony Buchardt i wgrywa w sekundę. Przynoszą niektóre dobre efekty, a niektóre tragiczne ale można się pobawić ;). Mi prócz tego ustawienia co jest typowe pasowało Flat jeszcze. 
    • No to co teraz czas na Wba, moze później jakąś korekcje dsp zrobię. Jesli wba zagra tak dobrze z Buchardami jak z Eve 307, to moze byc ciekawiej. No tak, mozna chyba sprostować, ze niesprawiedliwie i mylaco jest nazwać je lajfstajlowymi.  Z tymi Buchardami mam podobne doswiadczenie jak z Io datą. Kolega mi ja wciskal na sile do testow przez rok. Ja się bronilem jak moglem. Nie testuje sprzetu, ktory nie rokuje. Szkoda mojego czasu.  I tu zaskoczka.
    • Mogę się pod tym podpisać. Ja oczywiście grałem tylko po HUBie zdalnie, ale nie ma co to świetne granie, w świetnej formie.  Miałem wzmacniacze klasy D i żaden mnie nie ujął może w zakresie niskich jedynie Jeff Rowland, a tu całość brzmienia jest dobrze ogarnięta. Fajnie brzmi i wokal przy spokojnej muzyce, ale i frajda przy elektronice jest bardzo duża.  Jakbym nie miał nie słuchał to za wała bym nie uwierzył, że aktywny zestaw może być tak dobry do codziennego słuchania.
    • Forumowiczu, ktory czytasz te wypociny, a nie uczestniczysz w dyskusji a szukasz informacji. Przy cichym odsluchu przy poziomie okolo 50db przy dość duzym wychyle membrany jakośc odsluchu jest bardzo dobra. Nie ma efektu charakterystycznego dla kiepskich integr i zestawow z pre pasywnym i koncowce mocy zaburzenia rownowagi. Jesli obawiasz sie Mariusz sluchania w bloku. Spokojnie, odcinasz zbedne hz jednym kliknieciem w telefonie.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...