Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 160 tematów w tym forum

1. Lodek

• 1 odpowiedź
    • 953 wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  2. Pierwsze Kino Domowe 5.1

• 4 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  3. tuner, fronty, center

• 3 odpowiedzi
    • 919 wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  4. kino domowe 1 2

• 27 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 12,8k wyświetleń
  5. Jaki pilot

• 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• No tak 10 lat pózniej to już było dużo więcej tych sprzętów w domach. Dostęp od lat 80 był dużo lepszy, bo wcześniej to naprawdę trzeba było mieć kasę i chody lub wielkiego farta, by załatwić dobry sprzęcik. U mnie w klasie też był chłopak co ostro na gitarze elektrycznej zasuwał. Nazywał się Jurek Hanausek, i dojeżdżał tak jak ja na Wolę z Ursynowa.
    • W 2015 pojechałem w Tatry Słowackie. Wszedłem do marketu i kupiłem na śniadanie kajzerki. Spróbowałem i przeniosłem się w czasie ze smakiem pieczywa do lat 80'tych. Kurde, nawet teraz jak się kupuje te drogie super-chleby, to nie mają tego smaku co tamto pieczywo z przeszłości. A obiad, za którym bardzo tęsknię, to młode ziemniaki ze skwarkami i zsiadłe mleko do tego.  Mój kumpel, który chodził do Kasprzaka te 10 lat później niż Ty miał fajny sprzęt u siebie w pokoju. Ale on grał na gitarze elektrycznej i za piec z kolumną robił mu jego sprzęt audio. Efekty gitarowe też sobie sam "strugał".
    • Ale Ty z bogatej rodziny pochodziłeś, a reszta 90% to co najwyżej radio w domu miała. Ty na wszystko jakoś inaczej patrzysz niż wszyscy. Myślisz, że ja nie pamiętam czasów komuny? Mam ponad sześć dych już. W 78 to już do Technikum Kasprzaka chodziłem, rzadko kto miał wtedy więcej niż tego kaseciaka robionego na licencji Grudiga.
    • Tidal w atmos też ma sporą kolekcję. Może nie wszystko tam jest 'wow', ale niektórych kawałków warto posłuchać w nowej odsłonie z górną warstwą np. Riders on the Storm.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...