Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 080 tematów w tym forum

• 9 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  1. Kolumny Visaton

• 15 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  2. Zestaw do 3000 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  3. Zestaw audio do 1000zł.

• 10 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  4. Zestaw stereo za 8-10 tys. zł

• 10 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  5. Kolumny do marantz pm7005

• 9 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  6. Kolumny + Wzmacniacz do 6tys.

• 22 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  7. Yamaha Pianocraft MCR-840

• 7 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  8. Wzmacniacz EVERSOLO AMP-F2

• 9 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  9. Wzmacniacz do Sonus Lumina V 1 2

• 48 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  10. amplituner czy wzmacniacz?

• 22 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  11. Dac do 1000 - 1200 Pln

• 14 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• To jakaś kpina i wg. mnie sprawa dla prokuratury. Wydano 10 baniek NASZYCH pieniędzy , by ktoś , a głównie są to podmioty państwowe pracował 4 dni w tygodniu. To ja też tak chce !!! Państwo , czyli podatnicy będą mi płacić za krótszy tydzień pracy. To się nie trzyma kupy.
    • To i ja zapytam skoro w temacie... co sądzicie o 4-dniowym systemie pracy?  Officjalna narracja to poprawa równowagi miedzy życiem zawodowym a pracą - 3 dni wolnego (bez obniżania płacy). Niby spoko ale... 🤔 gdzieś "węszę haczyk"🧐
    • Jestem z lubuskiego i działam w branży budowlanej. Widzę to samo co Ty, od co najmniej 1,5 roku. Pomijając zimę i typowe dla tego okresu spowolnienie, to od ładnych kilku miesięcy jest naprawdę niedobrze. Spada ilość inwestycji, klienci 3 razy obracają każdą złotówkę zanim wydadzą, a na rynku materiałów i usług wykańcza konkurencja. W stolarce drzwiowej i okiennej zwłaszcza. Tak mi się wydaje. Ja mam teraz właśnie spory problem, bo pracuję dla wąskiego grona klientów, którzy w ramach oszczędności, ograniczają wydatki, co odbija się na mnie. Właśnie wprowadzam "plan naprawczy" i sam szukam rozwiązań pozwalających na dalsze funkcjonowanie, ale szczerze powiedziawszy, nie wiem czy uda mi się utrzymać całą załogę (9 osób). Ostatni czas poświęcam na rozmowach z innymi z branży i wszyscy mówią to samo co ja. Jest źle, a idzie jeszcze gorsze. Na brak zleceń nie narzekają zbytnio ekipy od stanów surowych i elewacji, a reszta "walczy".  Pod koniec ubiegłego roku, mówiłem że ten będzie bardzo ciężki i niestety, ale chyba się nie pomyliłem, choć wciąż mam nadzieję że wraz z wiosną coś się ruszy. Oby! Co do poziomu informowania ludzi o rzeczywistych problemach, to myślę że źródła które wymieniłeś można określić mianem "dzienników telewizyjnych". Rok temu zrezygnowaliśmy z dekodera i ogólnie z oglądania telewizji i powiem, że to była bardzo dobra decyzja. Teraz widać jaka to  pralka dla mózgu. Można wiedzieć co się dzieje na świece z innych źródeł, jednak ciągle pamiętając o tym, żeby nie zaprzestać samodzielnego myślenia. Naprawdę, polecam wyłączyć TV, bo to jest jakaś alternatywna rzeczywistość i narzędzie do szczucia ludzi. 
    • Od dzisiaj mówię Ci na "Pan"
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...