Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 131 tematów w tym forum

• 58 odpowiedzi
    • 16,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  1. Sub do zestawu stereo 1 2

• 44 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 922 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 799 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. Nad c375 a musical fideliti m3si

• 22 odpowiedzi
    • 9,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 827 wyświetleń
  3. B&W AM-1 jaki wzmacniacz?

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 61 odpowiedzi
    • 17,6k wyświetleń
    • 60 odpowiedzi
    • 13,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 820 wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. nad c 350 problem

• 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 983 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Przepraszam, niejasno sie wyrazilem, poprostu kiedys wkladalem cos w pacxke i wysylalem, dzisiaj sprawia to sporo klopotu z clem itd, brexit mocno wszytko pokomplikowal, nawet jak znajomemucos wysylam to czesto mozna sie zdziwic, 
    • Czyli chodzi o wojne iran-ameryka.Czy wogòle o oco chodzi dlaczego to jakoś problem .Ja nie jestem łobuzem czy jakoś tak jak moze odbieraż mnie nie pisze tu pierwszy raz a sluchanie brzmienia dobrego to włożyłem ogrom pracy i serca już dużo czasu w tym sie zajmuję.
    • Zodiakalny baran ciekawy świata lubię kombinować, poznawać,doświadczać,empiryzm może nad jest lepszym połączeniem yamka +klipsch można cicho słuchać ,właśnie teraz słucham i nie męczy....może seria ax robiła krew z uszu mi as to mit który musi być obalony mam toppinga dx3 i ifi zen dac 3 tego 2 brałem z tyłu przelacNik i  xbass  wtedy był bass ale burrn Brown gubi szczegóły .teraz mam podpiętego toppinga ess sabre i jest tyle basu by słuchać wiecOrwm muszę go potencjometrem zmniejszyć .kabel dał mega efekt a miałem zwykły tamten...widać było po miedzi różnice....no i dźwięk tez
    • No i posłuchałem Revivale. I co i rozczarowały: są jaśniejsze niż Pylony - ale to akurat kwestia gustu jaki dźwiek nam się podoba, niestety w niższych poziomach głośności niewiele słychać. Jak na taki duży przetwornik też basu nie za wiele. To kolumna o niewspółosiowych głośnikach i jak stały tak jak zaleca producent - średniotonowe i twitter na zewnętrz to dźwięk był moim zdaniem po prostu chudy. Jak przestawiliśmy na odwrót (zgodnie z sugestią Pana, który sprzedawał) zagrały dużo lepiej, w końcu pojawił się bas, strereofonia. Niestety tylko jak grały głośniej. Gdy grały cicho (a to mój priorytet) i tak daleko im do Jadów. A pokój odsłuchowy miał niecałe 20m2... co by się działo w 49? A potem Pan (po rozmowach o tym czego szukam) polecił MO Fidelity 888 i w sumie trochę na siłę wcisnął do odsłuchu. Ale miał rację - te zagrały bardzo fajnie... na ile pamiętam Jady to podobnie, bez wysiłku i przyjemnie, melodyjnie i naprawdę szczegółowo przy cichym słuchaniu. Ponoć do kolumna dedykowana właśnie do dużych pomieszczeniom, ale w 20m2 nic się nie dusiło. Ponoć niektórzy narzekali na zbytni bas... wg mnie i mojego kumpla niczego nie było za dużo. Wszystko w sam raz. Nie są tak ładne jak Jady i nie brałbym ich pod uwagę za 20k, ale Pan powiedział, że odda te ekspozycyjne za sporo mniej... i zacząłem mieć wątpliwości:). 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...