Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 619 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  1. kolumny do Nad 356 DAC

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  2. Kolumny do NAD C315BEE

• 6 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  3. kolumny do NAD c325bee 1 2 3

• 54 odpowiedzi
    • 15,6k wyświetleń
  4. Kolumny do NAD C368 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
  5. Kolumny do Nad c368

• 15 odpowiedzi
    • 8,1k wyświetleń
  6. Kolumny do NAD c720bee 1 2 3

• 65 odpowiedzi
    • 12,9k wyświetleń
  7. Kolumny do NAD M23

• 8 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 54 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  8. Kolumny do NAIM UNITI ATOM

• 21 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
  9. Kolumny do NAIM XS

• 0 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 42 odpowiedzi
    • 17,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  10. Kolumny do ok. 2000

• 12 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  11. Kolumny do Onkyo

• 1 odpowiedź
    • 762 wyświetleń
  12. Kolumny do Onkyo 8870 ~1200 PLN

• 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  13. Kolumny do ONKYO 9050 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  14. Kolumny do Onkyo A-8830

• 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  15. kolumny do ONKYO A-9711

• 8 odpowiedzi
    • 5,2k wyświetleń
  16. kolumny do Onkyo tx rz 900

• 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  17. Kolumny do Onkyo TX-7320

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• @kaczadupa Adam, sorry ale płyta Ani „Samotność po zmierzchu” nie jest wysokich lotów realizacją, szału ni ma. Płyta do auta się nada. W sumie mógłbym napisać, że” jakość” jest taka ile za nią zapłaciłem (35zł). No sorry. A kilka utworów znam z radyjka, teraz tę panią kojarzę. (i podziękuję) Czyli to nie to co myślałem, że kasztani MQA na Tidalu. Już o tej godzinie nie będę wyciągać zewnetrznego napędu, żeby zrobić rip płyty i sprawdzać w MAAT DRoffline, ale za dnia to zrobię. Zobaczymy, czy potwierdzi się ta „jakość” w programie. Na szczęście kosztowała mnie „guziki”. Ale posłucham przy okazji przez głośniki, tak jak obiecałem 😉      
    • Czyli jednak… Ech…. Nie są, pisałem już na jakie wytwórnie warto spojrzeć. To akurat prawda jeśli chodzi o filmy i seriale. W twojej ocenie może tak, są polscy wykonawcy, których albumy były realizowane tu w Polsce i świetnie się ich słucha. Nie mówię tu o tych, którzy poszli w komercję i których słuchamy najczęściej w radio.  
    • Może dlatego współczesne nagrania i mastering są tak ciulowe?  Może dlatego w polskich filmach dialogi są do tego stopnia niezrozumiałe, że muszę oglądać je z napisami? Polski "inżynier dźwięku" to jak papuaski neurochirurg. Taki sam oksymoron. I Bogu dziękować, że w końcu naród przejrzał na oczy!  W końcu dzięki Chińczykom (tanie drabinki rezystorowe) można posłuchać muzyki w komforcie i bez stresu.  W całym jej pięknie i majestacie.  Do czasu wprowadzenia technologii drukowanych drabinek byliśmy skazani na konstrukcje na 40-letnich chipach, których zapasy nie są nieskończone.  A teraz można technologię R2R pchać wreszcie do przodu i "sky is the limit".   Mój człowiek!   Też wolę Targety od nowych wydań czy (Boże, uchowaj!!!) remasterów.  Ale muszę jednocześnie  przyznać że nowy remix "Animals" Floydów jest GENIALNY!!! Amen!  Ale brzmienia The Cure nawet na R2R nie trawię.  
    • O, to bardzo ciekawa opinia.   Chyba się z nią zgodzę - tak samo dobrze. 😃 A na poważnie - one różnicują nawet kable cyfrowe. Przy PMC TB2+ różnicy nie słyszałem i grałem na USB od drukarki ze sklepu komputerowego. Teraz też gram na jakimś kablu USB no name dostarczonym razem z Singxerem ale ładnie wykonanym i wyraźnie grającym lepiej od Audioquesta, który muli w porównaniu. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...