Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 813 tematów w tym forum

• 11 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 811 wyświetleń
  1. Kolumny HiRes

• 18 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
  2. Zestaw dla amatora 2k

• 20 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  3. Coś pod TV

• 8 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  4. Wieża

• 2 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  5. Zestaw stereo

• 6 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  6. Zwrotnica Jamo E550

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  7. R-N803D - kOLUMNY 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Retro audio prezentuje zajawkę o naprawie Denafripsa Pontusa. Niezbyt optymistyczne... Komentarze nie zostawiają suchej nitki na konstrukcji zasilacza.   https://youtu.be/GZat5KJeKXk?si=l7A1U7hEbJlC_9-q
    • Proszę bardzo i daj znać jak wypadło bezpośrednie porównanie. Tak zupełnie z ciekawości i "przypadkowo" możesz dla mnie posłuchać na obu piecach dwóch utworów:  https://tidal.com/browse/track/30987746?u oraz  https://tidal.com/browse/track/3618007?u Dla mnie  Elicit mk5 i potem długo długo żadna inna znana mi Rega...  Ale może to tylko moje skrzywienie muzyczne albo wyjątkowa synergia z ATC SCM7. 
    • Bardzo dziekuje. Bede mial w domu w weekend obydwa, przetestuje. Taka decyzja, bo udalo mi sie w niezlej kasie kupic phasemationa po czym doszedlem do wniosku, ze przydalby mu sie troche lepszy wzmacniacz. Lubie brzmienie regi, a ze gramofon tez regowy to chcialem zachowac synergie. Teraz z kolei mysle, czy warto rozwazyc zamiane moich diamondow 30. Na tapecie wlasnie bowersy  
    • Może malutka podpowiedź. Model 607S3 z Aethos to była, na moje ucho, najlepsza wersja Bowersa jaką słyszałem. Ogromne nasycenie i ciepło Aethosa jakby wypełniło  i scaliło całe brzmienie małego Bowersa. I jakimś cudem nie było żadnych przykrości na głoskach syczących, gdzie na moich ATC pierwszy raz usłyszałem właśnie z Aethos okazjonalną ostrość…Moim zdaniem warto sprawdzić Rege Aethos z Bowersem. Ale… widzę też, że sprzedajesz Elicit mk5 i tu radzę przed puszczeniem go w świat bezpośrednio porównać z Aethos. Coś zyskasz na zamianie ale i coś stracisz a to co stracisz jest dla mnie wyjątkowe.   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...