Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 600 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  1. DAC a chromecast

• 17 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  2. SACD Za i Przeciw ? 1 2 3

• 55 odpowiedzi
    • 27,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  3. Kolumny do 1k

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 55 odpowiedzi
    • 9,3k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 12,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  4. Kolumny podłogowe

• 16 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 719 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 757 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Być może była zbyt wyczerpana potyczką z Sabalenką. Wyraźnie było widać jej osłabienie, zmęczenie i żeby nie powiedzieć, wyczerpanie. Każdy jej kontakt z piłką był o połowę wolniejszy niż Igi. 
    • Monitor audio totalnie nie nadają się do rapu to jasne granie z technicznym basem, suchym w chooj, jak ktoś słucha jakiś wyjców bezbasowoych to może dla tego kogos beda ok ,nie ma opcji, że na tych kolumnach uzyskasz takie subowe pierdyknięcie, poczytaj sobie na sąsiednim forum jak gościu je kupił i miał ochotę wyjebac przez okno bo to jazgot. W takiej kwocie nie znajdziesz nic lepiej kopiącego, niż jasper, połowa co się o nich tutaj wypowiada to nawet ich pewnie nie słyszała z porządnym wzmakiem, te kolumny nie potrzebują żadnego suba, mają delikatnie podbity niski środek , bas jest cholernie przyjemny, miękki i pięknie uderza jak włączysz jakiś trailer, film czy nawet muzę to wgniata w fotel bo uderzenie jest głębokie.Góra jest wygładzona, możesz słuchać godzinami, średnica naturalna, trochę są ciemne, ale mimo to słucha się ich bardzo dobrze, sama przyjemność, bas przez to, że jest ogromny to traci trochę na detaliczności. Miałem 18 na 35m2 i nawet nie miałem problemu, żebym nie poczuł basu, 25 to już w ogóle pełna ściana dźwięku( nawet testowałem do nich suba z ciekawości rela t9x ) robiło to wrażenie. Najprzyjemniej grały dla mnie 23, ale to trzeba po prostu posłuchać bo jeśli pokój jest trudny akustycznie to trzeba wypożyczać, sam obecnie mam 20m2 i mam monitory studyjne na tym metrażu.Co do marantza nie podoba mi się to granie, więc nie spinałem jasperow z tym wzmakiem.    Nie kupuj w ciemno, pojedź, posłuchaj.
    • Fajnie. Będziesz mógł sprawdzić na miernikach, ile W potrzeba do słuchania w domu.  
    • Do Twoich trzeba MA 12000 a to już większy wydatek chociaż na olx wisi w super cenie. Ja biorę MA7200.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...