Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 619 tematów w tym forum

• 33 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 428 wyświetleń
  1. Problem z Kenwood A-601

• 1 odpowiedź
    • 3,4k wyświetleń
  2. Problem z Kenwood Kr-930

• 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  3. Problem z Koda AV-702F

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  4. Problem z kolumną 1 2

• 43 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  5. Problem z kolumną

• 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
  6. Problem z kolumną 1 2 3

• 54 odpowiedzi
    • 14,8k wyświetleń
  7. problem z kolumna

• 8 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 985 wyświetleń
  8. Problem z kolumnami 1 2

• 38 odpowiedzi
    • 10,1k wyświetleń
  9. problem z kolumnami

• 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 864 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  10. Problem z lewą kolumną

• 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 28,6k wyświetleń
  11. Problem z loudness Yamaha Rn602

• 2 odpowiedzi
    • 654 wyświetleń
  12. problem z Luxmanem L-430

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
  13. Problem z Magnat Quantum 673

• 13 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  14. Problem z mikrofonem pomocy

• 1 odpowiedź
    • 893 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  15. Problem z Mitsubishi DA-U780

• 0 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 61 odpowiedzi
    • 36,9k wyświetleń
  16. Problem z MusicCast? 1 2 3 4

• 92 odpowiedzi
    • 25,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dzięki  lecz poza 2 podstawkami nie będzie nic niestety Jak najbardziej taka konfiguracja jest możliwa i ma jak najbardziej sens:). Teraz tylko pytanie jaki zestaw wybrać w tych pieniądzach. Czy kolumny aktywne, zwykłe + Wiim ? Czy kolumny z subwooferem i wzmacniaczem? Pozdrawiam 
    • Jaki zasilacz liniowy polecasz? Oby tylko nie popiskiwał jak to niektóre lubią. Spotify za samsung s24 ultra 
    • Na komodzie , którą widać, to tylko wybrane modele i bardziej do grania w tle. Natomiast do słuchania z jak największą możliwą do uzyskania w Twoim pomieszczeniu jakością odsłuchu kupiłbym standy pod kolumny ,wyprowadził je przed komodę , zmniejszył rozstaw, żeby odsunąć tę przy firanie od firany/ okna.  Potem chowasz zestawy kolumna/standy np. między komodę a okno ,a drugą w miejsce kwiata i nie przeszkadzają. Poczytaj wątki o warunkach ustawienia kolumn,a zrozumiesz, że nikt się nie czepia. Zwyczajnie,nawet dobre paczki ustawione źle nie zagrają jak należy.  Budżet masz taki,że wystarczy na coś,co może zagrać fajnie na początek przygody z audio,tylko trzeba pokombinować z ustawieniem , żeby wycisnąć ze sprzętu ile się da😁
    • Był spoko, ale gdy na dłuższą chwilę miałem porównanie do ma gold 5g no to wypadł bardzo słabo. Nawet z focal aria. Dlatego szybko sprzedałem.  Do kolumn podłogowych również się zraziłem ze względu na rezonujące bass reflex. Przy gęsto basowych utworach słyszałem w miejscu odsłuchu. Nie wiem jak jest w MK2 bo już mają 2 bass reflexy. Ale dla mnie to było niedopuszczalne. Jaspery również nie miały jakiegokolwiek podjazdu do ma gold.  Dla mnie ogólnie pylon jest mocno przereklamowany.  A szczególnie przy obecnych cenach kompletnie odleciał. MK1 z początku jeszcze się broniła niższymi cenami. Ale aktualnie dla mnie jest sporo lepszych kolumn w tych pieniądzach. Chociażby do kina lepszy jest już centralny z fyne audio i od klipsch. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...