Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 950 tematów w tym forum

1. Jakie kable pod panele

• 10 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  2. Stereo FM + PC + TV

• 1 odpowiedź
    • 900 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. Zestaw stereo Yamaha

• 8 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  4. stereo z PC

• 22 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 27 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  5. DENON HEOS 7

• 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń
  6. Wzmacniacz i kolumny, lata 90te... Pomoc.

• 13 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 994 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  7. Pierwsze Stereo 1 2 3

• 55 odpowiedzi
    • 14,5k wyświetleń
  8. Jaki wzmacniacz?

• 14 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  9. Tanie kolumny do klasyki

• 21 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
  10. Pomoc dla świeżaka 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Po latach okazuje się, że znam na tej plycie każdą nutę....🥲. To nie klasyczny trip-hop ale jest bardzo blisko Bristolu. Ta płyta tylko z pozoru brzmi optymistycznie i to wyłącznie za sprawą wokalu. Aranżacja z udziałem m.in. wiolonczeli czy akustycznych gitar nadaje temu wszystkiemu sporo nostalgicznego wyrazu. Utwór tytułowy albo Public Displays mogłyby byc z płyt Portishead, a Slow Down i What New York... spod znaku Massive Attack. Ale czuć tu jednak nieco inną aurę i oryginalną stylistykę. To muzyka prawie sprzed ćwierć wieku.... ja pitole, to było przecież wczoraj...🤔. Świetnie nagrane. Dobra plyta testowa - są wokale męskie, żeńskie, elektronika i instrumentalna akustyka, wieloplanowość, świetna stereofonia, bogata harmonia, rytmika, głęboki bas.... no prawie komplet. Gorąco polecam.    
    • hej, dzięki za odpowiedź w załączniku przesyłam układ pomieszczenia, z oznaczonymi wypustami na przewody (wpusty są w skosie wypuszczone mniej więcej tak jak zaznaczyłem), które już nie są do zmiany, pomieszczenie ma jak wspomniałem 6,35 m x 6,37 m , kanapa będzie przed słupami z dachu, a tam jest około 2,5 m od tylnej ściany  Generalnie nie do końca się znam na tym dlatego tez tutaj piszę, najlepiej by było jeśli mogę o propozycję zestawów gotowych 7.1 w rozsądnym budżecie ,  teufel itp , z góry dziękuję i proszę bez hejtu
    • Małe przetworniki na basie to raczej efekt próby dostosowania się do designu pomieszczeń. Wąskie skrzynki zajmują mniej miejsca a smukłe kolumny wyglądają ciekawej niż wielkie skrzynki. Zapytaj kobiety   która kolumna ładniejsza..  W której części kraju kolega mieszka? Może dzięki temu łatwiej będzie wskazać adresy salonów audio z porządnym sprzętem
    • Wiem coś na ten temat😋. Polecam wszystkim, którzy mają warunki, bo bez warunków to lepsze połowy złoża pozwy rozwodowe😄.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...