Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 948 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  1. Ocena zestawu (do 3000 zł)

• 5 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
  2. Wymiana wzmacniacza

• 6 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  3. Marantz PM8005/NA6005 vs CA CXA60/CXN

• 14 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  4. Kolumny do Yamaha AX-396

• 7 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  5. Pierwsze zestaw stereo koło 6 tys. zł

• 10 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  6. Zestaw stereo do pokoju ok 15m2

• 3 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. Tonsil Zeus - uzupełnienie braków

• 15 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  8. Pytanie o wzmacniacz ...

• 19 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 7,9k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  9. Jaki zestaw audio do TV

• 15 odpowiedzi
    • 17,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 22,7k wyświetleń
  10. Stereo + DAC 8000 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  11. Dali 450 + Marantz pm-78?

• 18 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
  12. Advanced acoustic MPP505 preamp/dac

• 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  13. stolik audio + tv

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 11,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Brawo!  Vienna Acoustics! Jak kolumny są sygnaturami Mozarta i Hyden'a to chyba nie musze dalej szukać. Dawno się tak nie ubawiłem- ehh... ten marketing Wracając do tematu. Dziękuję za różne propozycje. Postaram się w najbliższym czasie umówić odsłuch i zobaczymy co mnie przekona. Po tym wrócimy do tematu wzmacniacza.   Dodam jeszcze, że na początku będzie słuchane przez Cambridge Magic DAC 100 + Tidal, Qobuz, CD Marantz. (żeby ktoś nie pomyślał, że słucham z mp3 i nie wiem dlaczego nie gra)
    • Możliwe, że tuż po świętach uda mi się posuchać w domu nowych Goldów. O ich brzmienie u mnie jestem nawet dość spokojny ale ich fizyczny gabaryt.... Trochę ogromniaste 🙄. To może być problem, bo dopiero wczoraj sobie to zwizualizowalem. To kloce prawie na pół metra wysokości... ! Sporo 😬.
    • Pytanie czy kolumny zostają? Moim zdaniem polowanie na Roksan Attessa stream w tym budzecie da Ci to czego szukasz. Fajny wzmacniacz, grający ciepło, łagodnie ale bez utraty dynamiki. Do tego świetny soft BluOS.  Jesli szukał byś dzwieku zywszego bardziej otwartego, analitycznego to wtedy NAD ale tu polował bym na uzywany M10 względem C700 Albo 368 z modułem BluOS Lyngdorf także bardzo fajna propozycja.  W każdym razie ja bym raczej kierował się w kierunku docelowego wzmacniacza a nie jakiegoś na chwilę.    Teoretycznie się da. Ale najlepiej jednak podłączać wzmacniacz i sprawdzą cały zestaw. 
    • Jest kilka ciekawych konstrukcji. Pytanie w jakim budzecie się chcesz obracać.  Thorens, Project czy Rega to jedynie lista formy wsrod których znajdziesz bardzo dużo ciekawych propozycji.  Miałeś jakiś gramofon? 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...