Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  1. Stereo + DAC 8000 zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  2. Sprzęt stereo do 3tys zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  3. Recenzja TEAC UD-701N

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  4. NAD 200 i Wharfedale E50

• 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  5. Wycena sprzętu Pioneer

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  6. Simaudio ściema czy nie ?

• 7 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. Zestaw do 2000 zl

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  8. Cyrus One Cast apka

• 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ekspres z dobrym oprogramowaniem, sam się domaga. Mój mi wyświetlił właśnie odkamienianie, no i spoko. Mimo że mam miękką wodę i filtr w ekspresie. Ale jak mus to mus, babcia też 😉
    • Bylem dzisiaj z kolega odebrać zakupione na eBay-u Celestion 7000,  do jego nowego domu. Na miejscu okazało się ze sprzedawca ma więcej skarbów na sprzedaż i pomimo ze tego nie planowałem, podkusiło mnie żeby się delikatnie rozejrzeć. No i stało się... powróciłem do domu z parą podstawek. Właśnie odsłuchuję. Jutro przy lepszym świetle zrobię kilka fotek. 
    • To zdjęcie z trochę większej odległości. Oczywiście nie widać zanieczyszczeń,...ale cholera płaciłem masę kasy i spodziewałem się że z każdej, nawet najmniejszej odległości wszystko będzie prima sort. Co do AMG, heheh to ja mam cały pakiet  poza silnikiem  mam 204 KM z benzynowego 2 litrowego silnika no i mam Gang...z głośnika  ale mam też napęd na 4 koła  .....no ale z tego samego silnika już w pełnym AMG jest 421 KM, ostatnio mój szwagier taki odebrał (A45) i trochę nim pojeździłem. wrażenia opisałem w dziale "kącik motoryzacyjny). Wierz mi, magia nie zniknęła  brrrr..to jest potwór heheh.. Podobnie pakiety mają - "M" w BMW oraz "S" w Audyyy.    
    • @terracan1929 może,cholera , jakaś wadliwa seria trafiła do nas, przeczytałem jeszcze raz Twój otwierający post w temacie,skoro sprzedawcy w salonach nic nie zauważyli to Ty pewnie z miejsca odsłuchu też nie widzisz😁 Jeszcze,co do Merców, niegdyś byłem wielkim fanem marki,2,3 lata temu wpadłem nawet na zlot AMG do Gdańska. Kiedyś AMG oznaczało silnik potwór,fantastyczny gang i sportowe akcenty. Ostatnio nawet tą submarkę rozmieniają na drobne,pakiety AMG trafiają do terkoczących diesli,, jakieś CLA klasy z przednim napędem i małymi silnikami można zobaczyć z quasi dyfuzorami i karbonowymi skrzydłami na klapach,magia pomału pryska... .   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...